Dnes je 7. listopad 2024, svátek má Saskie
Úvod Polévky
Redakce GastroIN - 20. 12. 2023
Prosinec, měsíc, který je neodmyslitelně spojený s hodováním. Peče se vánoční cukroví, chystá se štědrovečerní večeře, připravují...
Redakce GastroIN - 29. 03. 2023
Ingredience: -        asi 350-400 g kysaného zelí -        250 g brambor -        100 g másla  -        120 g hladké mouky - ...
Redakce GastroIN - 27. 03. 2023
·      Ingredience: ·       asi 200 g hrachu ·       asi 100 g slaniny  ·        4 stroužky česneku ·        1 ks cibule ·...
Redakce GastroIN - 24. 03. 2023
Ingredience: ·        200 g brambor ·        dvě hrsti sušených hub ·        1 ks  petržele ·        1 ks cibule ·        čtv...
Redakce GastroIN - 10. 03. 2023
· 4 ks kukuřičné klasy · 2 ks cibule · 4 lžíce rostlinného oleje · 1 l zeleninového vývaru · 100 ml smetany · muškátový oříše...
Redakce GastroIN - 09. 03. 2023
2 červené řepy 2 mrkve 1 cibule ½ malého celeru 1 petržel 1 brambora 3 stroužky česneku 1 smetana hrst semínek a lístky má...
Redakce GastroIN - 07. 03. 2023
400 g červeného zelí - 1 ks červené cibule - 2 lžíce rostlinného oleje - 6500 ml zeleninového vývaru - 50 ml smetany na vaření...
Redakce GastroIN - 05. 03. 2023
Na polévku: - 1 ks dýně - 1 ks cibule - 2 stroužky česneku - 1 ks chilli papričky - 1,5 l vývaru - 100 ml smetany - rostlin...
Redakce GastroIN - 28. 02. 2023
Pokud v parných dnech příliš neholdujete polévkám, měli byste změnit názor! Tento osvěžující krém je totiž zároveň i dezert plný v...
Reklama   •   Koupit reklamu