Dnes je 18. únor 2025, svátek má Gizela
Úvod Recepty
Redakce GastroIN - 08. 02. 2025
Praha 6. února – Nová kulinární show Roční doby Jamieho Olivera startuje už toto pondělí. Seriál je oslavou udržitelného využití s...
Redakce GastroIN - 30. 12. 2024
Pokrmy z králičího masa mají v České republice hlubokou tradici a vrcholu popularity dosáhly v 90. letech. Nejsme však jedinou zem...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2024
Tradiční štědrovečerní pokrm v podobě kapra či řízku s bramborovým salátem k období Vánoc neodmyslitelně patří. Vánoční tabule se...
Redakce GastroIN - 16. 12. 2024
Blíží se sváteční sezóna, a s ní i čas setkávání a oslav. Ať už plánujete velkou silvestrovskou party, nebo poklidné vánoční posez...
Redakce GastroIN - 02. 12. 2024
 „Dobré víno je absolutním základem každého svařáku. Jen tak si zachová jedinečnou chuť i charakter,“ říká národní someliéra Klára...
Redakce GastroIN - 08. 10. 2024
Kombucha se v poslední době skloňuje ve všech pádech a její sílící trend u nás i ve světě nelze přehlédnout. Jde o lahodný a zárov...
Redakce GastroIN - 14. 08. 2024
Každoročně se hosté Aquapalace Hotel Prague mohou těšit na nový repertoár letních koktejlů, které si vychutnají ve zdejším Barracu...
Redakce GastroIN - 02. 08. 2024
Suroviny: 1 balení Lako Labeta, Hořčičné semínko Labeta, 120 g cukru, 500 ml octa a 1,75l vody + zelenina, kterou budete chtít zav...
Redakce GastroIN - 15. 07. 2024
Pribináček, ikonický smetanovo-tvarohový krém z Přibyslavi na Vysočině, slaví 70. narozeniny. Na trh byl uveden v roce 1954, aby d...
Redakce GastroIN - 26. 06. 2024
Léto je období, kdy je hydratace klíčová pro udržení energie a zdraví. Tento článek vám nabídne recepty na chutné a zdravé nápoje,...
Reklama   •   Koupit reklamu