Recept: Polévka z červeného zelí
Partneři
Stát se partnerem
400 g červeného zelí
- 1 ks červené cibule
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 6500 ml zeleninového vývaru
- 50 ml smetany na vaření
- oříšky a bobkový list na ozdobu
Zelí nakrájejte na proužky, cibuli oloupejte a nasekejte najemno. Zeleninu opečte na oleji na mírném plameni asi 5 minut. Poté přidejte zeleninový vývar a vařte půl hodiny. Polévku následně rozmixujte, přidejte smetanu a promíchejte. Takto připravený krém ozdobte oříšky a bobkovým listem. Podávat můžete s chlebem.
Zdroj: Peprconsulting
myjsmebio.cz
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků
Redakce GastroIN - 06. 12. 2024