Dnes je 20. červenec 2024, svátek má Ilja
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Blog
Redakce GastroIN - 27. 06. 2024
Výživoví specialisté, psychologové i pedagogové v posledních letech varují před rostoucí oblibou energetických nápojů mezi dětmi....
Redakce GastroIN - 20. 06. 2024
S příchodem teplého počasí již mnoho Čechů tráví pracovní dny sněním nad letní dovolenou a relaxováním (zejména) u moře. Velká čás...
Redakce GastroIN - 17. 06. 2024
S blížícím se létem narůstá počet lidí plánujících dovolenou. Ačkoliv již velká část z nich bude mít ubytování a dopravu zařízenou...
Redakce GastroIN - 27. 05. 2024
Jaro je mimo jiné zpravidla obdobím vyúčtování spotřebovaných energií. V případě dobře nastavených záloh se jedná o záležitost s m...
Redakce GastroIN - 20. 05. 2024
Vláda zakázala produkty obsahující látky HHC, HHC-O a THCP. Má se jednat o dočasný stav, než se podaří přijmout odpovídající legis...
Redakce GastroIN - 17. 05. 2024
Na nenápadný uzenářský výrobek vyráběný z vepřového boku – anglickou slaninu – se v aktuálním vydání zaměřil spotřebitelský časopi...
Redakce GastroIN - 13. 05. 2024
O slunečnicovém oleji se můžeme dočíst, že není vhodný ke smažení. Tuto pravdu začaly v posledních letech nahlodávat nové odrůdy s...
Redakce GastroIN - 06. 05. 2024
Arašídové máslo si v posledních letech získalo velkou oblibu, a to nejen mezi vegany a sportovci. Je to lahodná a nutričně bohatá...
Redakce GastroIN - 30. 04. 2024
Quinoa, jinak také merlík chilský, je jednou z nejstarších plodin světa, ale Evropa ji objevila teprve nedávno. teprve nedávno. V...
Redakce GastroIN - 20. 12. 2023
Ačkoliv jeho popularita pomalu klesá, je smažený kapr stále ikonickou tradicí, kterou si české rodiny na Štědrý den dopřávají.  Ve...