Dnes je 29. březen 2024, svátek má Taťána
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Dezerty
Redakce GastroIN - 20. 12. 2023
Prosinec, měsíc, který je neodmyslitelně spojený s hodováním. Peče se vánoční cukroví, chystá se štědrovečerní večeře, připravují...
Redakce GastroIN - 25. 08. 2023
Léto a grilování jdou ruku v ruce. Dlouhé večery na zahrádce nebo v pohodlí balkonu vás lákají k rozžhavení grilu a vytvoření neza...
Redakce GastroIN - 23. 08. 2023
Dostali jste chuť na borůvky právě teď? Ve Vinohradském Parlamentu to vyřeší za vás. Pořádají tam totiž od 23. do 28. srpna borůvk...
Redakce GastroIN - 30. 06. 2023
Pokud rádi experimentujete a doma vám zrovna zůstane bochník chleba, který nestihnete spotřebovat – rozhodně ho nevyhazujte! Zkust...
Redakce GastroIN - 24. 06. 2023
SUROVINY: (3 porce) Tvaroh polotučný (v alobalu) 250 g Žloutek 2 ks Hrubá mouka 2–4 polévkové lžíce Kypřící prášek na špičku n...
Redakce GastroIN - 17. 06. 2023
Reveň kadeřavá, reveň vlnovitá nebo reveň rebarbora je velmi zajímavá lahůdková zelenina, známá jednoduše jako rebarbora. Mnohým...
Redakce GastroIN - 20. 03. 2023
Jsou to knedlíky, nebo noky? Jsou to vynikající bramborové šišky! Mák, máslo, mouka a brambory tvoří základ tradiční české kuchyně...
Redakce GastroIN - 17. 03. 2023
Suroviny:     250 g jogurtu     2 lžíce chia semínek     3 lžíce javorového sirupu     borůvky     hrst ovesných vloček...
Redakce GastroIN - 13. 03. 2023
Suroviny:   kelímek bílého jogurtu   hrnek hladké mouky  2 vejce   kypřící prášek do pečiva  půl hrnku třtinového cukru  o...
Redakce GastroIN - 22. 02. 2023
1 dávka těsta na palačinky (250 ml plnotučného mléka, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru, špetka soli, 140 g hladké mouky) 6 siln...