Dnes je 3. listopad 2025, svátek má Hubert
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů Vytvořit článek
V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů
Redakce GastroIN - 24. 11. 2023    0 Líbil se vám tento článek?

Novinka s názvem Kuchařka z rybářské chaty autorky Nataši Richterové nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči.

Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek – chutně, rychle, jednoduše. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň.

Autorka sepsala recepty, které se jí osvědčily. Recepty, podle kterých vaří v rybářské chatě pro jejich partu na pravidelných výpravách do Norska. Připsala i ty trochu náročnější, podle nichž vaří doma. Inspirovala se chutěmi z celého světa. Recepty okořenila příhodami a zajímavostmi z rybolovu a z cest. Důležitou ingrediencí knihy jsou barevné fotografie, které atmosféru Norska, rybolovu a vaření dokreslují.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 2 hodinami
Festival GASTRO SWEET FEST, který ve dnech 20. až 22. listopadu zamíří do hal letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA, přinese první...
Redakce GastroIN - 31. 10. 2025
Barmani a barmanky z dvaadvaceti evropských zemí se od 26. do 30. října zúčastnili European Cocktail Championship konaném na palub...
Redakce GastroIN - 31. 10. 2025
Na letošní výstavě dýní a dýňových aranžmá v Botanické zahradě hl. m. Prahy přibyla mimořádná novinka – dvojice giga dýní, které s...
Reklama   •   Koupit reklamu