Dnes je 18. září 2025, svátek má Kryštof
Úvod Aktuality V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů Vytvořit článek
V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů
Redakce GastroIN - 24. 11. 2023    0 Líbil se vám tento článek?

Novinka s názvem Kuchařka z rybářské chaty autorky Nataši Richterové nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči.

Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek – chutně, rychle, jednoduše. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň.

Autorka sepsala recepty, které se jí osvědčily. Recepty, podle kterých vaří v rybářské chatě pro jejich partu na pravidelných výpravách do Norska. Připsala i ty trochu náročnější, podle nichž vaří doma. Inspirovala se chutěmi z celého světa. Recepty okořenila příhodami a zajímavostmi z rybolovu a z cest. Důležitou ingrediencí knihy jsou barevné fotografie, které atmosféru Norska, rybolovu a vaření dokreslují.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 2 hodinami
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - před 15 hodinami
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Redakce GastroIN - 16. 09. 2025
Jubilejní 40. ročník Znojemských historických slavností proměnil město v pulzující centrum vína, historie a hudby. Největší festiv...
Reklama   •   Koupit reklamu