Dnes je 15. září 2025, svátek má Jolana
Úvod Aktuality V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů Vytvořit článek
V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů
Redakce GastroIN - 24. 11. 2023    0 Líbil se vám tento článek?

Novinka s názvem Kuchařka z rybářské chaty autorky Nataši Richterové nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči.

Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek – chutně, rychle, jednoduše. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň.

Autorka sepsala recepty, které se jí osvědčily. Recepty, podle kterých vaří v rybářské chatě pro jejich partu na pravidelných výpravách do Norska. Připsala i ty trochu náročnější, podle nichž vaří doma. Inspirovala se chutěmi z celého světa. Recepty okořenila příhodami a zajímavostmi z rybolovu a z cest. Důležitou ingrediencí knihy jsou barevné fotografie, které atmosféru Norska, rybolovu a vaření dokreslují.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Reklama   •   Koupit reklamu