Dnes je 25. prosinec 2025, svátek má ...1. svátek vánoční
Úvod Aktuality Pozvánka na degustační menu Vytvořit článek
Pozvánka na degustační menu
Redakce GastroIN - 09. 01. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

9. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I.  
•     Bůvolí mozarella s tomatem, bazalkou a extra virgin
•  Candát glazovaný máslem s citronovým pyré  z pečených citronů, grilovaná bretaňská zelenina
Sauvignon -Bordeaux, AOC, 2010
•  Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
          
Menu II.
• Bažantí Consommé s játrovou palačinkou a restovanou Juliáne zeleninkou na másle
•  1/2ks Pečený bažant formou braising s panchettou, kořenovou zeleninou a jablky na červeném víně, bramborová kaše
Rulandské modré 2008, Morava
• Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé

Menu III.
• Rukolový salát se sušenými rajčaty a konfitovaným fenyklem
•    Vepřové kotletky na tymiánu a píniích, bramborové pyré s bazalkovým pestem
Tramín červený, výběr z hroznů, polosladké
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé

Menu IV.
• Zelná vývarová polévka
•    Svíčková na smetaně s brusinkami, servítkový knedlík
3dcl Bernard 12° nefiltrované
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé

           



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu