9. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Menu I.  
•     Bůvolí mozarella s tomatem, bazalkou a extra virgin
•  Candát glazovaný máslem s citronovým pyré  z pečených citronů, grilovaná bretaňská zelenina
Sauvignon -Bordeaux, AOC, 2010
•  Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
          
Menu II. 
• Bažantí Consommé s játrovou palačinkou a restovanou Juliáne zeleninkou na másle 
•  1/2ks Pečený bažant formou braising s panchettou, kořenovou zeleninou a jablky na červeném víně, bramborová kaše 
Rulandské modré 2008, Morava
• Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
Menu III. 
• Rukolový salát se sušenými rajčaty a konfitovaným fenyklem
•    Vepřové kotletky na tymiánu a píniích, bramborové pyré s bazalkovým pestem
Tramín červený, výběr z hroznů, polosladké
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé
Menu IV. 
• Zelná vývarová polévka 
•    Svíčková na smetaně s brusinkami, servítkový knedlík
3dcl Bernard 12° nefiltrované
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé
            
                            
                        
                    
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        




