Dnes je 23. prosinec 2025, svátek má Vlasta
Úvod Aktuality Neobvyklé Valentýnské menu. Račí ocásky i obří krevety Vytvořit článek
Neobvyklé Valentýnské menu. Račí ocásky i obří krevety
Redakce GastroIN - 08. 02. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

8. 2. 2013 - ZLÍN - Spirit Restaurant vás zve na Valentýnské menu. A jaké speciality se budou podávat?

VALENTÝNSKÉ MENU
SPIRIT RESTAURANT

 

RAČÍ OCÁSKY, OBŘÍ KREVETA A MARINOVANÉ SARDINKY
NA BABY LÍSTCÍCH ČERVENÉ ŘEPY


GRILOVANÉ FOIE GRAIS S FÍKOVO-DATLOVÝM JAMEM
A DOMÁCÍ CIBULOVOU BRIOŠKOU


BATÁTOVÝ KRÉM S KOKOSOVOU PĚNOU A PISTÁCIEMI


RESTOVANÉ KACHNÍ PRSO MAGRET PODÁVANÉ S BRAMBOROVÝMI GOFRY,PYRÉ Z TOPINAMBUR A VIŠŇOVÝM JUS



FILÉ ČERVENÉHO SNAPERA S GRILOVANOU ČEKANKOU,FENYKLOVOU SLÁMOU MARINOVANOU V ZÁZVORU A VALENTÝNSKÝM BRAMBOROVÝM FONDANTEM A OMÁČKOU Z ANČOVIČEK A ČESNEKU


HOVĚZÍ  JIHOAMERICKÝ HANGER STEAK S RAGŮ Z LIŠEK A ZELENINY
A PARMAZÁNOVÝMI NOKY


OŘÍŠKOVÉ PARFAIT S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU A ESPRESSO ŽELÉ

BRUSINKOVÉ TIRAMISU S MARSMALLOW SRDÍČKY A AMARETOVÝM SIRUPEM S VANILKOU

00633-Spirit_interier.jpg



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 23 hodinami
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Redakce GastroIN - 18. 12. 2025
Před sto lety vytvořil světoznámý sochař Albín Polášek svou první dřevěnou podobu boha Radegasta. Dílo vzniklo v létě roku 1925 bě...
Reklama   •   Koupit reklamu