Dnes je 3. červen 2025, svátek má Tamara
Úvod Aktuality CARVING. Přímka kouzlí z ovoce a zeleniny Vytvořit článek
CARVING. Přímka kouzlí z ovoce a zeleniny
Redakce GastroIN - 05. 01. 2016    0 Líbil se vám tento článek?

5. 1. 2016 - ZNOJMO - SOU a SOŠ Přímětická ve Znojmě žije CARVINGEM. Carving pochází z oblasti Asie. Mistry tohoto umění jsou obyvatelé Číny, Thajska, Japonska. Chcete-li se také takovými mistry stát, přihlaste se na kurz pro začátečníky.

Kurz se uskuteční ve dnech 21. 6. - 22. 6. 2016 pod vedením Luďka Procházky, vítěze Světové kuchařské olympiády IKA v kategorii kuchařské artistiky, držitele pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav. Je autorem odborných publikací pro Carving, sám se podílí na vývoji nářadí pro vyřezávání.

Přesně takovými mistry se stali i žáci Přímětické, kteří tento kurz absolvovali v minulém roce. Někteří se tomuto směru věnují dodnes...

02461-Znojmo-2015_(13)_result_ctyri.jpg

Co vám tedy kurz může nabídnout? Pomůže vám rozšířit gastronomické obzory, získat nové praktické dovednosti, které můžete využít jak na školních akcích či rodinných oslavách, nebo si můžete vyřezávat jen tak pro radost. Po ukončení tohoto kurzu získá každý účastník ÚČASTNICKÝ LIST, případně certifikát Carvigové akademie.

02461-Znojmo-2015_(12)_result_holka.jpg

Zdroj text a foto: Věra Kuchařová



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 8 hodinami
Světová soutěž World Food Photography Awards 2025 má českého finalistu. Stal se jím fotograf Marek Kučera. Se svou fotografií jídl...
Redakce GastroIN - 29. 05. 2025
O víkendu slavíme Mezinárodní Den dětí. Nejraději je bereme na výlet a děti mají nejraději zmrzlinu. Čtvrtina Čechů svátek neslaví...
Redakce GastroIN - 28. 05. 2025
Již zítra ve Zlíně odstartuje jubilejní 65. ročník Zlín Film Festivalu. Letos uvede 297 snímků z 50 zemí světa. Do Zlína dorazí če...