Dnes je 23. září 2025, svátek má Berta
Úvod Aktuality Zdraví a vitalita na talíři Vytvořit článek
Zdraví a vitalita na talíři
Redakce GastroIN - 17. 10. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

19. 10. 2015 - AKC ČR pobočka Šumava Vás srdečně zve na seminář Zdraví a vitalita na talíři. Seminář se uskuteční dne 24. října 2015 od 9.00 do 13.00 v Plzni.

Lektoři

Ing. Zdeněk Hladík, člen představenstva AKC ČR, člen správní rady Společnosti pro výživu, manažer kulinářského centra Vitana, fanda a propagátor zdravých moderních trendů + kolektiv

Program

Náplň:

-          Chuť pokrmu = základ úspěchu

-          Chutě a trendové výzvy

-          Nutriční hodnota aneb zdraví bez kompromisů

-          Vitalita = nový pohled na vhodný výběr surovin

-          Kombinace surovin a jejich rozdělení na talíři

-          Nové skupiny pokrmů na JL

Informace

Práce lektora bude snímána na plátno. Občerstvení zajištěno.

PLATBA PŘED ZAČÁTKEM SEMINÁŘE NA MÍSTĚ, PROSÍME O VČASNÝ PŘÍCHOD. DĚKUJEME.

Možno platit i fakturou, napište – připravíme a zašleme. Při nenaplnění kurzu 30 účastníků do 19. října může být kurz zrušen.

Závaznou přihlášku zašlete na: sumava@akc.cz, nebo na adresu pobočky AKC ČR, pobočka Šumava, M. Pítrová, Palackého 209/3, 342 01 Sušice a to do 19. října 2015!




TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 30 minutami
Pivovar Tišnov slaví. Na největší degustační soutěži Evropy European Beer Star vyhrál se svým pivem Tišnovanka 11%, které se tak o...
Redakce GastroIN - 22. 09. 2025
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Reklama   •   Koupit reklamu