Dnes je 22. září 2025, svátek má Darina
Úvod Aktuality VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE pořádané AKC ČR. Zapište si do diářů! Vytvořit článek
VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE pořádané AKC ČR. Zapište si do diářů!
Redakce GastroIN - 05. 08. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

Zajímavé semináře jako již tradičně připravila pro nadšené i profesionální kuchaře ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Rozhodně je na co se těšit!

Na téma: MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ

Datum konání 17. září 2015. Místo konání  Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: historie české kuchyně, tradiční pokrmy, české svátky v gastronomii, posvícení, Velikonoce, Vánoce, M.D. Rettigová, sezonní suroviny  v tradičních pokrmech, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,- Kč včetně DPH,  pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. přihláška:  http://akc.cz/seminar-330/seminar-moderni-ceska-kuchyne. Uzávěrka přihlášek 5. září 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“

Datum konání 20. září 2015. Místo konání CESK, Brno Maloměřice. Obsah semináře: Zelenina, čerstvá vs. Zmražená, příprava jídel ze zeleniny a degustace. Cena semináře pro členy: 990,- Kč včetně DPH, pro nečleny 1.980,-Kč včetně DPH, pro studenty (členy) : 500,- Kč včetně DPH. Přihláška:   http://akc.cz/seminar-315/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-brno. Uzávěrka přihlášek 10. října 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: „ZVĚŘINA“

Datum konání: 23. října 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení zvěřiny, chov, porážka, zrání zvěřiny, tepelné úpravy zvěřiny, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,-Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-329/seminar-zverina. Uzávěrka přihlášek 15. října 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: „CATERING, RAUTY“

Datum konání: 20. listopadu 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o. Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení - raut, bufet, banket, catering, carving, avantgardní catering, ice art, Studený catering – finger food, teriny, tartary, paštiky, Teplý catering – roastbeef, wellington.  Cena pro členy: 499,- Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-328/seminar-catering-rauty. Uzávěrka přihlášek 10. listopadu 2015. Počet míst je omezen.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 3 hodinami
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Reklama   •   Koupit reklamu