
26. 3. 2014 - FRYŠTÁK - Nyní je sice období půstu, to však nebrání organizátorům farmářských trhů ve Fryštáků pilně připravovat Velikonoční farmářský trh. který proběhne 19. dubna 2014. Návštěvníci se mohou těšit na jazzové tóny i kuchařskou exhibici.
Již potřetí se ponese v jazzovém rytmu lukovečské skupiny Jazzbook. Účast přislíbila farma Rudimov, která se zabývá chovem a prodejem hovězího a jehněčího masa.
Na Velikonoční Frarmářský trh se chystá Jan Žák z farmy Rudimov u Slavičína, který představí kvalitu hovězího a jehněčího masa z vlastniho chovu.
O kvalitě masa se budou návštěvníci moci přesvědčit prostřednictvím ochutnávek během kuchařské exhibice brněnského kuchaře, pana Dubovského. Komentovaná show vám přiblíží tradiční recepty a využití surovin nabízených na trhu.
Pro děti budou tradičně připraveny hrací koutky, dílny k pletení tatarů a k prohlédnutí také živá hospodářská zvířátka.
Organizátoři také zvou všechny na malé Farmářské trhy, které probíhají na náměstí ve Fryštáku pravidelně každý pátek od dubna do prosince.
