Dnes je 17. září 2025, svátek má Naděžda
Úvod Aktuality Unilever Food Solutions představuje novou HELLMANN'S Tatarskou omáčku Vytvořit článek
Unilever Food Solutions představuje novou HELLMANN'S Tatarskou omáčku
Redakce GastroIN - 11. 04. 2014    0 Líbil se vám tento článek?

11. 4. 2014 – Společnost Unilever, divize Food Solutions, uvádí na český trh novou Tatarskou omáčku Hellmann's, která byla profesionálními kuchaři zvolena nejchutnější tatarskou omáčkou na českém trhu v senzorickém testu předních tatarských omáček*. Nová Tatarská omáčka Hellmann's s novou recepturou má vyváženou chuť po nakládaných okurkách, cibuli, hořčici, koření a s jemnou chutí po žloutcích. Má jemnou hladkou konzistenci s viditelnými drobnými kousky zeleniny. Obsahuje již všechny obvyklé složky pro tuto omáčku, ale může být doplněna i o další ingredienci pro vlastní recepturu. Má přírodní krémově bílou barvu.

Nová Tatarská omáčka Hellmann's je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů. : Obsah tuku je 40 %. Je zdrojem omega 3 kyselin, je vyrobena z vajec nosnic v halách a je bez lepku. Prodává se v balení 3l, 5l a 10l, na víčku perforace pro umístění pumpy. Trvanlivost a skladování: neotevřená 7 měsíců/po otevření 3 měsíce, skladování je 5°C - 15 °C (po otevření 5°C - 8°C).

Tatarskou omáčku Hellmann's doporučuje například Josef Sedlář, šéfkuchař Kolkovny Celnice: „Vím, že vynikající tatarská omáčka je nepostradatelnou součástí kulinářského úspěchu. Kvalitní tatarská omáčka může výrazně obohatit chuť různých pokrmů. To je důvod, proč doporučuji novou Hellmann's Tatarskou omáčku. Jako profesionál profesionálům.“

Tatarka Hellmanns

Nová Tatarská omáčka Hellmann's je další součástí pokračující inovace kompletní produktové řady Hellmann's, která vychází z rozsáhlého průzkumu trhu a reaguje na zjištěné potřeby jak profesionálních kuchařů, tak jejich zákazníků a spotřebitelů. Ti požadují jednak lepší a vyváženou chuť, recepty odpovídající zásadám pestré vyvážené stravy (nutričně vyvážené recepty), kvalitnější přírodní ingredience, nahrazení umělých přísad přírodními, snížení obsahu soli a glutamátu výměnou za bylinky a koření a zároveň udržení efektivity a ziskovosti kuchyňského provozu.
* Partner Research, senzorický test vedoucích gastronomických tatarských omáček, prosinec 2013, Česká republika, N = 50 (kuchaři).



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 16. 09. 2025
Jubilejní 40. ročník Znojemských historických slavností proměnil město v pulzující centrum vína, historie a hudby. Největší festiv...
Redakce GastroIN - 15. 09. 2025
Na náměstí Míru ve Zlíně propukne o víkendu 20. a 21. září další ročník oblíbeného Food Truck Festivalu. Dva dny budou patřit vůní...
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Reklama   •   Koupit reklamu