Dnes je 17. červen 2025, svátek má Adolf
Úvod Aktuality UMÍCHEJTE SI BETON NETRADIČNĚ Vytvořit článek
UMÍCHEJTE SI BETON NETRADIČNĚ
Redakce GastroIN - 16. 06. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

17. 6. 2015 - Legendární spojení Becherovky a toniku zná pod ikonickým názvem BETON každý. Tento nejznámější český koktejl totiž naplňuje všechny atributy skvělého drinku – osvěžující a výjimečná chuť, jednoduchá příprava a snadná dostupnost surovin. Klasika z roku 1967 nyní přichází v dalším upgradu.

  • Neomezujte se pouze na citron a vyzkoušejte i jiné čerstvé sezónní ovoce a zeleninu, které legendárnímu drinku dodají další dimenzi svěžesti.
  • BETON můžete osvěžit třešněmi, bezovým květem, ředkvičkou, mátou, hruškou, jahodami, melounem, rybízem, řapíkatým celerem nebo čili papričkou.
  • Personalizujte si svůj BETON a vtiskněte mu díky méně tradičním ingrediencím pokaždé jinou chuť.

K přípravě klasického BETONU jsou zapotřebí tyto základní suroviny – Becherovka Original, kvalitní tonik (doporučujeme River Original), kvalitní led a čerstvý citron. Jednou z netradičních obměn klasického koktejlu je také BETON Bitter servírovaný ve vinné sklenici. Ten v sobě snoubí základní ingredience nezbytné pro přípravu BETONU a navíc kapku aperitivu KV14. Tento likér rovněž pochází z dílny karlovarské Becherovky a vyrábí se u nás již od roku 1966.

Tip barmana Jiřího George Němce - barmana a globálního ambasadora značky Becherovka Original

„Při servírování Becherovky s tonikem se nebojte experimentovat a sáhnout po originálních nádobách. Při letních oslavách od svatby přes zahradní a narozeninové party výborně poslouží rozmanité hrnky a skleničky, vázičky nebo malé zavařovací sklenice.“




TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 21 hodinami
Teplé letní večery jsou tady. Co tak si dát svěží drink, který osvěží a zároveň nezpůsobí těžkou hlavu? Nechte se inspirovat… Nep...
Redakce GastroIN - 13. 06. 2025
Kdo ještě nemá plán na konec prázdni, měl by si do diáře poznamenat datum 22. – 24. srpna. Konají se legendární Vizovické Trnkobra...
Redakce GastroIN - 11. 06. 2025
Největší festival pálivého jídla ve střední Evropě, který každoročně přitahuje tisíce návštěvníků do Brna, se blíží. V roce 2025 s...