Dnes je 22. září 2025, svátek má Darina
Úvod Aktuality TRIO chutí na gril Vytvořit článek
TRIO chutí na gril
Redakce GastroIN - 30. 06. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

2. 7. 2015 - Během grilovací sezóny roste poptávka nejen po vhodném masu, ale také po různých uzeninách. Pokud si je občas rádi dopřejete, nechte se zlákat lehkými kuřecími klobáskami od Drůbežářského závodu Klatovy.

„TRIO klobásky bez E“ nebo „Bylinkové klobásky bez E“ Vás zaujmou nejen chutí, ale hlavně absencí lepku a přidaných chemických látek – éček. U všech těchto výrobků jsou syntetická aditiva nahrazena látkami přírodního původu: stabilizátory přírodní amarantovou moukou, konzervanty výtažkem z třešně Acerola a namísto látek zvýrazňujících chuť a vůni jsou kvasničné extrakty. Všechny výrobky včetně surovin jsou ryze českého původu.

Tip na domácí hořčici:

Na přípravu potřebujete 350 g bílých a černých rozdrcených hořčičných semínek, 2 dcl vinného octa, 50 g soli, 130 g cukru. Ocet nechte svařit a vychladit. Rozdrcená semínka smíchejte s cukrem, solí a s částí vychladlého octa. Míchejte nebo mixujte tak dlouho, dokud se nevytvoří hladká pasta. Tu dejte na 2 hodiny do lednice a nakonec přimíchejte zbytek octa tak, aby hořčice měla tu správnou konzistenci.




TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - 17. 09. 2025
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Reklama   •   Koupit reklamu