To nejlepší na gril - zkuste sýr Halloumi

Partneři
Stát se partnerem
04. 07 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Zná ho každý Řek. A ten by vám řek, že není lepšího sýru na gril, než je právě Halloumi.
Víte proč? Neroztéká se a má vynikající chuť. A hodí se k zelenině i k masu.
Pokud lidé používají nějaký sýr na gril, spokojí se často s Hermelínem nebo oštěpkem. Přitom je zde řecký sýrový bůh jménem Halloumi.
Tento sýr můžete nakrájet na plátky, ogrilovat a dát jej na zeleninový salát. Chutnat vám bude i ve vegetarinánském hamburgeru. Halloumi je vynikající i jako součást špízu doplněný o pikantní chorizo a zeleninu. Halloumi zkrátka a dobře oživí každou pořádnou grilovačku.
Zdroj: Vemena.cz
Ilustračné foto: Pixabay
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků

Redakce GastroIN - 20. 05. 2025

Redakce GastroIN - 19. 05. 2025

Redakce GastroIN - 16. 05. 2025