SLOVENSKÉ NABĚRAČKOVÁNÍ JIŽ TUTO SOBOTU V GALERII HARFA

Partneři
Stát se partnerem
13. 3. 2014 - PRAHA - Brynza, špek, zelí. Tyto a další chutné ingredience budou součástí Slovenského naběračkování v restauraci Culinary Aroma v Galerii Harfa.
Přijďte ochutnat výborné slovenské speciality připravené podle rodinných receptů již tuto sobotu 15. března 2014 od 11 hodin.
Od 11 hodin bude v restauraci korzovat obsluha s kotlíky a naběrečkami a hosté si budou moci nabrat třeba halušky, podtatranskou kapustnicu, guláš, ale třeba i něco ostřejšího – voňavou slovenskou borovičku.
Atmosféru gurmánského zážitku ještě zintenzívní živá slovenská kapela, která bude hrát od 12 do 18 hodin.
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků

Redakce GastroIN - před 16 hodinami