Dnes je 23. září 2025, svátek má Berta
Úvod Aktuality Seminář zvěřina nabízí poslední volná místa Vytvořit článek
Seminář zvěřina nabízí poslední volná místa
Redakce GastroIN - 13. 10. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

14. 10. 2015 - PRAHA - Asociace kuchařů a cukrářů ČR spolu se společností Nestlé Česko s.r.o. pro vás připravila vzdělávací seminář na téma: „ZVĚŘINA“

Seminář se bude konat dne 23. října 2015 v Gastrostudiu společnosti Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2015/31, Praha 4. Seminář je určen pro řadové kuchaře, ale i pro zájemce, kteří rádi připravují jídla se zvěřinou. Na semináři se dozvíte základní rozdělení zvěřiny, chov, porážka,  zrání zvěřiny. Po obědě na vás čeká tepelná úprava zvěřiny a degustační menu. Každý z účastníků bude moci vše vyzkoušet. Přihlášky online naleznete  v odkaze: http://akc.cz/seminar-329/seminar-zverina

Uzávěrka zaslání přihlášek je 15. října 2015. Kapacita je omezena. Tak neváhejte a přihlaste se. Na setkání s vámi s těší tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 23 hodinami
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Reklama   •   Koupit reklamu