Dnes je 21. září 2025, svátek má Matouš
Úvod Aktuality Seminář ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII Vytvořit článek
Seminář ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII
Redakce GastroIN - 05. 05. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

6. 5. 2015 - PRAHA - Další aktuální a zajímavý seminář připravila Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na 19. květen.

„ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“

Datum konání: 19. května 2015 od 10.00 hodin cca do 16.00 hodin

Místo konání:      Střední škola hotelnictví a gastronomie SCMSD Praha s.r.o., Slavětínská 82, Praha 9 – Klánovice, učebna Gastrostudia

Program:

-        Zelenina, ovoce, bylinky,

-        Čerstvá  vs. mražená,

-        Příprava jídel ze zeleniny a degustace.

 

Přihlásit se můžete online :     http://akc.cz/seminar-317/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-praha

Uzávěrka přihlášek 10.5.215. Počet míst je omezen. Tak neváhejte a přihlaste se !!!!



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - 17. 09. 2025
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Reklama   •   Koupit reklamu