Dnes je 23. září 2025, svátek má Berta
Úvod Aktuality O současných trendech a příležitostech. Výroční konference AHR ČR Vytvořit článek
O současných trendech a příležitostech. Výroční konference AHR ČR
Redakce GastroIN - 14. 11. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

14. 11. 2015 - Aktuální témata, sdílení zkušeností, setkání s kolegy a navázání nových kontaktů, Galavečeře se slavnostním ceremoniálem udílení Výročních cen. Toto jsou 4 hlavní důvody, proč byste si neměli nechat ujít 10. Konferenci AHR ČR ve dnech 19. – 20. listopadu v Clarion Congress Hotel Ostrava.

Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností a odborníků od nás i ze zahraničí. Letošní program se věnuje především tématům zaměřených na zákazníka, marketing a leadership. Aktuální legislativní otázky spolu se vzdělávacími tématy jsme zařadili do několika workshopů. Věříme proto, že každý z širokého spektra účastníků si z nabídky programu vybere.

CO SE NA KONFERENCI DOZVÍTE?

Marco Nussbaum, CEO společnosti Prizeotel

Marco věnuje veškerý svůj čas každodennímu provozování a rozšiřování značky designových hotelů „prizeotel“. Nyní značka prizeotel směřuje k naplnění svojí proklamované vize stát se tím nejnekonvenčnějším řetězcem nízkorozpočtových designových hotelů a vedoucím hráčem na poli kvality aktuálně působícím na německém trhu - Výzvy hoteliérů v on-line světě

Martin Saitz, European Leadership & Academic Institute

Martin Saitz prosadil značku BMW jako číslo jedna mezi luxusními vozy co se týče počtu prodaných vozů, spokojenosti zákazníku, a povědomí o značce a image. Podařilo se mu provést mnoho změn v BMW, které měly za následek vytvoření vysoce motivovaného, loajálního, kreativního, inovativního managementu a zaměstnanců - Myslete a jednejte strategicky

Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague

Mým posláním bude stavět na skvělé kulinářské reputaci hotelu Hilton Prague, který provozuje pět restaurací a barů i rozsáhlé banketní oddělení a zaměřím se především na zavádění nejnovějších světových kulinářských trendů. - Víte jak dosáhnout úspěchu?

Johan Cheikh, Practical Coaching

Johan je specialistou na prodej & řídící dovednosti se zkušenosti v oblasti managementu získané ve střední Evropě, Asii & na Středním východě . Nabízí vysoce praktický přístup poskytující jasná a účinná řešení výzev, jež před Vámi v oblasti řízení stojí. Jeho perspektivy Vám umožní maximálně využít potenciál Vašich zkušeností. - Jak by si Generace X mohla poopravit mínění o Generaci Y

Pavel Suchánek, CEO Restu

Pavel Suchánek pracuje ve společnosti RESTU, kterou založil. Majitelům restaurací velmi rád říká: „Internet je náš problém, vy se soustřeďte na přípravu jídla a obsluhu svých hostů.“ - Jak pracovat s hosty, když nesedí ve vaší restauraci

DR. ROB DAVIDSON, GM společnosti MICE Knowledge
Rob Davidson zastupuje společnost MICE Knowledge. Za posledních 5 let byl zařazen do Conference & Incentive Travel časopisu "Power 50" - 50 nejvlivnějších osobností v konferenčním průmyslu ve Velké Británii.Posledních 10 let jsem se zaměřil na zkoumání chutí a preferencí Generace Y a  podělím se s Vámi o své závěry. Prezentace pro Vás bude zajímavá, pokud provozujete jakýkoliv pohostinský podnik v České republice - Generace Y jako zákazník - co od vás očekává?

02400-konference_ahr_2015_final.jpg

DOPROVODNÝ PROGRAM A GALAVEČEŘE. KDO BUDE DRŽITEL VÝROČNÍCH OCENĚNÍ?

Kromě odborného přínosu celé akce je konference  ideální příležitostí k setkání s kolegy a navázání nových kontaktů. Připravili jsme pro Vás v industriálních prostorech U6 areálu Světě techniky v Dolních Vítkovicích.  Konference bude zakončena Galavečerem, slavnostní menu připravuje tým šéfkuchaře Otto Kokoszynskeho. Společně se můžeme těšit na módní přehlídku večerních šatů návrhářky Sandry Markové a doprovodný program v podobě akrobaticko-tanečního vystoupení skupiny Vertigo. Slavnostní ceremoniál udílení Výročních cen AHR ČR bude závěrečnou tečkou 10. Konference AHR ČR.


Více na www.konference2015.ahrcr.cz



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 8 hodinami
Pivovar Tišnov slaví. Na největší degustační soutěži Evropy European Beer Star vyhrál se svým pivem Tišnovanka 11%, které se tak o...
Redakce GastroIN - 22. 09. 2025
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Reklama   •   Koupit reklamu