Dnes je 23. září 2025, svátek má Berta
Úvod Aktuality Kuřecí řízečky vhodné i pro celiaky Vytvořit článek
Kuřecí řízečky vhodné i pro celiaky
Redakce GastroIN - 11. 11. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

11. 11. 2015 - Potravinová intolerance se týká velké části populace. Na trhu by proto měl být odpovídající výběr bezlepkových výrobků, které jim zajistí bohatou a pestrou stravu.

Klatovský kuřecí řízeček v panádě bez E je produktem Drůbežářského závodu Klatovy, ve kterém spotřebitelé nenajdou žádná nežádoucí „éčka" a především lepek neboli gluten, protože klasická strouhanka je nahrazena speciální bezlepkovou panádou. Maso z kuřecích prsou nebo stehenních řízků je obaleno ve směsi, která je složena z instantní cizrnové a kukuřičné mouky, soli, rostlinného tuku, bramborového škrobu a bylinek. Tento produkt je vhodný nejen pro celiaky, ale pro všechny, kteří milují šťavnaté řízky a rádi vyzkouší i něco nového.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 6 hodinami
Pivovar Tišnov slaví. Na největší degustační soutěži Evropy European Beer Star vyhrál se svým pivem Tišnovanka 11%, které se tak o...
Redakce GastroIN - 22. 09. 2025
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Reklama   •   Koupit reklamu