Kuřecí řízečky vhodné i pro celiaky

Partneři
Stát se partnerem
11. 11. 2015 - Potravinová intolerance se týká velké části populace. Na trhu by proto měl být odpovídající výběr bezlepkových výrobků, které jim zajistí bohatou a pestrou stravu.
Klatovský kuřecí řízeček v panádě bez E je produktem Drůbežářského závodu Klatovy, ve kterém spotřebitelé nenajdou žádná nežádoucí „éčka" a především lepek neboli gluten, protože klasická strouhanka je nahrazena speciální bezlepkovou panádou. Maso z kuřecích prsou nebo stehenních řízků je obaleno ve směsi, která je složena z instantní cizrnové a kukuřičné mouky, soli, rostlinného tuku, bramborového škrobu a bylinek. Tento produkt je vhodný nejen pro celiaky, ale pro všechny, kteří milují šťavnaté řízky a rádi vyzkouší i něco nového.
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků

Redakce GastroIN - před 6 hodinami