12. 5. 2014 – PRAHA - Tým Richarda Fuchse, šéfkuchaře restaurace, baru a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague, připravil speciální menu postavené na tradiční české pochoutce – pivu. Výběr pivem inspirovaných pokrmů doplní také osvěžující koktejly.
Se začátkem června se na baru restaurace CottoCrudo objeví pivní lahůdky v podobě několika druhů pokrmů a pivních koktejlů. Vychutnat si je bude možné každý den odpoledne od 16 do 20 hodin až do konce srpna.
Pivní menu nabídne předkrm, hlavní jídlo, výběr sýrů i desert.
- Bohemian Misto Board – mix českých pochoutek (černá vepřová šunka, Pražská šunka, špek, slanina a tlačenka) s nakládanou zeleninou a pivním chlebem
- Grilovaná vepřová panenka z Přeštic s omáčkou z křenu a piva Pilsner Urquell, jablečný kompot
- Tradiční pivní sýry (Jarošovský pivní sýr, pivní sýr Žumbero, tradiční Olomoucké tvarůžky), brusinky a sušené ovoce spolu s pivem Weizen
- Jablečný koláč se skořicí, tvarohem a černým pivem spolu se zmrzlinou z medu divokých včel, podávané s tmavým Budějovickým Budvarem
Pivní koktejly nabízejí neotřelé kombinace piva, například s křenem, medem, citrónovou šťávou nebo skořicí, a v nadcházejícím letním období poskytnou originální zdroj osvěžení. Vybírat bude možné z následujících čtyř variant:
Beer time
Osvěžující kombinace Creme de Cassis, citronové šťávy, Pimm’s, okurky, pomeranče, citronu, jahody, máty a světlého Budvaru
Honey Bee(r)
Tmavé pivo Budvar je v tomto koktejlu doplněno medem, jablečným moštem a Berentzenem Sauer Apple
Green Horse
Originální spojení zeleného jablkového pyré, křenu, cukru, jablečného moštu, čerstvého zázvoru a piva Pilsner Urquell
Afrernoon Bea
Čtveřici koktejlů uzavírá jedinečná kombinace Myers’s rumu, Earl grey infusion, ananasového džusu, skořicového Moninu, limetkové šťávy, cukru a světlého Budvaru

