Dnes je 13. květen 2025, svátek má Servác
Úvod Aktuality Jedinečné pivní menu v restauraci CottoCrudo Vytvořit článek
Jedinečné pivní menu v restauraci CottoCrudo
Redakce GastroIN - 11. 05. 2014    0 Líbil se vám tento článek?

12. 5. 2014 – PRAHA - Tým Richarda Fuchse, šéfkuchaře restaurace, baru a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague, připravil speciální menu postavené na tradiční české pochoutce – pivu. Výběr pivem inspirovaných pokrmů doplní také osvěžující koktejly.

Se začátkem června se na baru restaurace CottoCrudo objeví pivní lahůdky v podobě několika druhů pokrmů a pivních koktejlů. Vychutnat si je bude možné každý den odpoledne od 16 do 20 hodin až do konce srpna.

Menu pivní

Pivní menu nabídne předkrm, hlavní jídlo, výběr sýrů i desert.

  • Bohemian Misto Board – mix českých pochoutek (černá vepřová šunka, Pražská šunka, špek, slanina a tlačenka) s nakládanou zeleninou a pivním chlebem
  • Grilovaná vepřová panenka z Přeštic s omáčkou z křenu a piva Pilsner Urquell, jablečný kompot
  • Tradiční pivní sýry (Jarošovský pivní sýr, pivní sýr Žumbero, tradiční Olomoucké tvarůžky), brusinky a sušené ovoce spolu s pivem Weizen
  • Jablečný koláč se skořicí, tvarohem a černým pivem spolu se zmrzlinou z medu divokých včel, podávané s tmavým Budějovickým Budvarem

Pivní menu

Pivní koktejly nabízejí neotřelé kombinace piva, například s křenem, medem, citrónovou šťávou nebo skořicí, a v nadcházejícím letním období poskytnou originální zdroj osvěžení. Vybírat bude možné z následujících čtyř variant:

Beer time
Osvěžující kombinace Creme de Cassis, citronové šťávy, Pimm’s, okurky, pomeranče, citronu, jahody, máty a světlého Budvaru

Honey Bee(r)
Tmavé pivo Budvar je v tomto koktejlu doplněno medem, jablečným moštem a Berentzenem Sauer Apple

Green Horse
Originální spojení zeleného jablkového pyré, křenu, cukru, jablečného moštu, čerstvého zázvoru a piva Pilsner Urquell

Afrernoon Bea
Čtveřici koktejlů uzavírá jedinečná kombinace Myers’s rumu, Earl grey infusion, ananasového džusu, skořicového Moninu, limetkové šťávy, cukru a světlého Budvaru

Pivní nápoje



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 25 minutami
Cestovní ruch ve Zlínském kraji má za sebou úspěšné první čtvrtletí roku 2025. Počet návštěvníků i přenocování meziročně vzrostl,...
Redakce GastroIN - před 23 hodinami
Na soutěži Bacchus Madrid 2025, která je jednou z nejprestižnějších na světě, získali tuzemští vinaři 8 velkých zlatých, 33 zlatýc...
Redakce GastroIN - 09. 05. 2025
Elimon FRESH festival přiveze do Plzně to nejlepší z české gastronomie i hudební scény. Návštěvníky čeká víkend plný chutí, skvělý...