Dnes je 24. květen 2025, svátek má Jana
Úvod Aktuality Jak Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravovali candáta v kořeněné krustě a hruškový závin Vytvořit článek
Jak Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravovali candáta v kořeněné krustě a hruškový závin
Redakce GastroIN - 17. 02. 2021    0 Líbil se vám tento článek?

18. 02. 2021 - ČR - Mnoho z nás se v minulém roce nedobrovolně stalo mistry domácí kuchyně. Pokud často přemýšlíte, čím překvapit své blízké, určitě vám přijde vhod inspirace z Miele Experience Centra v Praze.

Pozvání Zdeňka Pohlreicha do dalšího dílu online pořadu Doma jako šéf přijala tentokrát herečka a moderátorka Alice Bendová.

Podívejte se, jak se jí společně s vyhlášeným šéfkuchařem podařilo připravit delikátního candáta v kořeněné krustě s křenovými brambůrkami nebo hruškový závin s drcenými mandlemi a skořicí.

Toto jídlo je prý jediné, které Alice Bendová neumí, i když ho její děti stále milují. Zvládne tentokrát „hruškovou výzvu“? Věříme, že stejně jako Alice Bendová oceníte jednoduchou přípravu pokrmů, které vás nadchnou pestrou směsicí chutí.

 

RECEPTY:

Candát v kořeněné krustě s křenovými bramborami

Hruškový závin

 

Zdroj: KPA ONE s.r.o.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 05. 2025
Black Angel’s v samém srdci Prahy patří mezi stálice české koktejlové scény. A právě zde, za masivním barem ve stylu prohibice, po...
Redakce GastroIN - 22. 05. 2025
Už devátý ročník oblíbeného Levandulového festivalu v Bezděkově u Úsova se uskuteční 5. a 6. července 2025 přímo na levandulových...
Redakce GastroIN - 21. 05. 2025
V Napajedlích se chystá jubilejní ročník oblíbené pivní slavnosti Festival malých pivovarů. V sobotu 21. června 2025 od 16 hodin m...