Dnes je 16. červenec 2025, svátek má Luboš
Úvod Aktuality Hoteliér a restauratér roku 2018 Vytvořit článek
Hoteliér a restauratér roku 2018
Redakce GastroIN - 27. 11. 2018    0 Líbil se vám tento článek?

30. 11. 2018 - Asociace hotelů a restaurací České republiky na slavnostním galavečeru v Divadle Antonína Dvořáka v Ostravě předala ocenění nejlepším hoteliérům, provozovatelům restaurací, penzionu a škole.

Do Clarion Congress hotelu v Ostravě se sjelo na 400 hostů z řadhoteliérů a provozovatelů restaurací, aby se společně zamysleli nad budoucností a udržitelností cestovního ruchu.

Závěr konference již tradičně patřil předávání výročních cen AHR ČR. Zatímco ceny hoteliér a restauratér roku míří za konkrétními osobnostmi, ocenění Penzion roku získává tým, který je nejlépe hodnocen nejen odborníky, ale také v recenzích hostů.

Partnerem této ankety je portál Hotel.cz, kde se recenze vyhodnocují. AHR ČR myslí také na vzdělávání mladých a jejich další profesní růst. Tradičně uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední, ale i vysoké školy se zaměřením na obory cestovního ruchu.

Stejně tak každoročně asociace vyhlašuje anketu Mladý manažer roku, jako výraz ocenění úspěchu manažerů do 30 let. Velmi přínosné je také vyhodnocení Diplomová práce roku, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor.

V neposlední řadě asociace každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání. Je to výraz uznání těm, kdo se svým podnikáním snaží přinést prospěch a pomoc také v místech, kde podnikají, zabývají udržitelností podnikání pro životní prostředí a pomáhají potřebným.

Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz

 

Zdroj: MILUŠE JAKLOVÁ, ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 17 hodinami
V dosud nejrozsáhlejším testování, které provedl Český svaz pivovarů a sladoven, lidé nadýchali nulu i po vypití pěti nealkoholick...
Redakce GastroIN - 14. 07. 2025
CZ&SK Hello Jazz Weekend se už po 26. uskuteční od 17. do 19. července v Uherském Hradišti, Kyjově, Zlíně a Veselí nad Moravou. Fa...
Redakce GastroIN - 11. 07. 2025
Grilování patří k nejoblíbenějším letním aktivitám a není divu. Spojuje v sobě příjemné s užitečným – pobyt venku na čerstvém vzdu...