Dnes je 22. září 2025, svátek má Darina
Úvod Aktuality 1. ročník Mistrovství Moravy a Slezska ve vaření kotlíkových gulášů Vytvořit článek
1. ročník Mistrovství Moravy a Slezska ve vaření kotlíkových gulášů
Redakce GastroIN - 09. 07. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

10. 7. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko a Výstaviště Flora Olomouc pořádají 1. ročník Mistrovství Moravy a Slezska ve vaření kotlíkových gulášů.

Soutěž 2-5 členných týmů jak amatérů, tak profesionálních kuchařů, o nejchutnější guláš, uvařený v kotlíku na ohni. Porota bude přihlížet k originalitě ingrediencí, aranžmá a úpravě stolu, jednotnému úboru a image týmu. Cílem této soutěže je setkání kolegů z Asociace kuchařů ČR a uvaření u nás tak oblíbeného pokrmu, guláše, tradičním způsobem, v kotlíku na ohni.

Soutěžním úkolem je připravit jakékoliv množství guláše v kotlíku, nejméně však 5 litrů, a předat hodnotící jury 2 degustační porce.

Předem může být nakrájené i naložené maso, očištěná a omytá zelenina (ne nakrájená).

Můžete mít s sebou uvařený vývar.

Čas na uvaření jsou 4 hodiny. Více info zde.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - 17. 09. 2025
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Reklama   •   Koupit reklamu