Dnes je 23. září 2025, svátek má Berta
Úvod Aktuality Časopis Apetit získal ocenění v rámci festivalu Znojemský hrozen Vytvořit článek
Časopis Apetit získal ocenění v rámci festivalu Znojemský hrozen
Redakce GastroIN - 28. 10. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

29. 10 2015 - PRAHA - V sobotu 17. 10. se ve znojemském Městském divadle konal slavnosntí večer u příležitosti 17. mezinárodního festivalu gastronomie a životního stylu Znojemský hrozen. Časopis Apetit si z něj odnesl hned 3 prestižní ocenění.

Festival Znojemský hrozen každoročně nabízí přehlídku těch nejlepších rozhlasových a televizních pořadů, reklamních spotů o gastronomii a životním stylu a také řadu soutěží. Již potřetí se během festivalu udílela také ocenění za nejlepší kuchařské knihy a gastronomické časopisy.

Do soutěže se letos zapojilo celkem 12 časopisů a na 21 kuchařských knih. Apetit si na své konto připsal cenu za „Nejlepší surovinovou kuchařku“ a získal také 2. místo v kategorii „Kuchařská kniha roku 2015“ a „Gastročasopis roku 2015“.

„Znojemský hrozen je svým zaměřením zcela jedinečný festival. Svým záběrem navíc přesahuje hranice České republiky a všechna ocenění jsou mezinárodní. Co víc si mohl Apetit přát?“ říká spokojeně publisherka titulu Chiara Lucci.

V Edici Apetit a Apetit na cestách vyjde do konce roku 30 titulů, včetně rozšířeného vydání speciálu „Jak nakupovat a zpracovávat maso“. Apetit edice se díky svému širokému portfoliu řadí k nejrozsáhlejším kuchařským edicím na českém trhu.

Časopis Apetit, který je součástí portfolia vydavatelství BURDA Praha, spol. s r.o., je čtenářsky nejoblíbenější časopis o gastronomii a životním stylu.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 3 hodinami
Pivovar Tišnov slaví. Na největší degustační soutěži Evropy European Beer Star vyhrál se svým pivem Tišnovanka 11%, které se tak o...
Redakce GastroIN - 22. 09. 2025
Už šestý ročník Slováckého koštu slivovice pořádají Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice České republ...
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Reklama   •   Koupit reklamu