Dnes je 25. prosinec 2025, svátek má ...1. svátek vánoční
Úvod Aktuality Víkendové degustační menu Vytvořit článek
Víkendové degustační menu
Redakce GastroIN - 12. 02. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

14. 2. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I.:
•    Konfitované bažantí prsíčko zaglazované lesním medem s vůní rozmarýnu
•    150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
nebo:
200gr Irský Bavette z plemene Angus se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
•    Tvarohový koláč z domácího tvarohu

Menu II.:
•    Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
•    150gr Selečí kotletka pečená s bylinkou servírovaná s omáčkou z čedaru, petrželková grilovaná polenta a konfitovaný česnek
Ryzlink rýnský,pozdní sběr, polosuchý, Morava
•    Domácí medové tyčinky

Menu III.:
•    Valašská kyselica
•    150gr Kuřecí prsa „TANDORI“ pečená s creme fraiche a indickým kořením, rýže Basmati, lehký rukolový salát
Rulandské šedé, Morava
•    Tvarohový koláč z domácího tvarohu



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu