23. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na vánoční degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Degustační menu - vánoční
Menu I.  
•    Žlutý meloun balený v parmské šunce s redukcí aceta
•  Francouzský kohout na červeném víně, bramborová kaše
- Bordeaux, AOC, 2010
•  Domácí medové tyčinky
          
Menu II. 
• Carpaccio z červené řepy pod mořskou solí a extra virgin na trhaném salátku
•   Do růžova pečený flank-steak s  estragonovou omáčkou, výběrová zeleninka na grilu 
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Grilovaný ananas s přelivem a vůní orientu
Menu III. 
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
•    Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem 
Menu IV. 
• Marinovaný losos s pod medovým závojem
•    Smažený třeboňský kapr smažený na sádle, bramborový salát
- Sauvignon 2011, Slovácko
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky 
            
                            
                        
                    
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        




