Dnes je 7. říjen 2025, svátek má Justýna
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku Vytvořit článek
Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku
Redakce GastroIN - 22. 01. 2024    0 Líbil se vám tento článek?

Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku. Lídr českého i slovenského trhu mlékárenských produktů zaměstnává více než 800 lidí a do jeho portfolia patří oblíbený Pribináček, Lučina, Král Sýrů, Sedlčanský Hermelín, Apetito, Bambino či Liptov.

„Ocenění Top Employer je pro nás povzbuzením v naší práci. Nejvíce si však cením pozitivní zpětné vazby od našich zaměstnanců. Mám radost, že se nám v loňském roce podařilo snížit dobrovolnou fluktuaci o tři procenta, a nadále děláme maximum pro spokojenost našich zaměstnanců,“ říká Zuzana Kossuthová, personální ředitelka Savencia CZ&SK.

Institut Top Employer hodnotí při udělování ocenění také postoj společnosti k inkluzi a přístup k sociálně či zdravotně znevýhodněným skupinám. „V Savencia dáváme příležitost lidem bez ohledu na věk nebo handicapovaným,“ doplňuje Zuzana Kossuthová. Savencia F&D zaměstnává v Česku tři procenta handicapovaných, na Slovensku to je dokonce osm procent, což odráží dlouhodobou snahu společnosti o inkluzivní a otevřené prostředí.

O institutu Top Employers

Institut Top Employers je globální autoritou v uznávání excelentních přístupů při práci s lidmi. Pomáhá urychlit praktiky a dovednosti, které vylepšují svět práce. Skrze certifikační program Institutu Top Employers jsou zapojené společnosti hodnoceny, certifikovány a uznány jako výborný zaměstnavatel. Institut byl založen před více než 30 lety. Za tu dobu bylo certifikováno 2 300 organizací ve 121 zemích. Tyto certifikované společnosti pozitivně ovlivňují životy více než 12 milionu zaměstnanců po celém světě.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 15 hodinami
 Botanická zahrada hl. m. Prahy 10. října zahájí oblíbenou podzimní výstavu dýní a dýňových aranžmá. Už v pátek se areál v Troji p...
Redakce GastroIN - před 18 hodinami
Tehdy se pivo čepovalo ve sklepě a obsluha ho po schodech nosila nahoru hostům. Právě na této tradici stojí závod Pinkasova noční...
Redakce GastroIN - 06. 10. 2025
Mluví se o nich jako o „věčných chemikáliích“. PFAS, tedy per- a polyfluoralkylové látky, jsou spojovány s celou řadou zdravotních...
Reklama   •   Koupit reklamu