Dnes je 21. září 2025, svátek má Matouš
RAW FOOD JE IN
Redakce GastroIN - 12. 04. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

13. 4. 2015 - BRNNO - ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČR, pobočka Brno, pořádá vzdělávací seminář na aktuální ožehavé téma RAW FOOD. Jak a proč si s ním začít vám prozradí 22. dubna v Brně.

RAW food znamená živá strava, někdy se také uvádí living foods. Tento pojem znamená, že potrava není tepelně, ale ani nijak chemicky upravována. Všechny produkty jsou zpracovávány při teplotě max 42st. Pouze při takové teplotě zůstávají veškeré vitamíny a živiny tělu 100% prospěšné!


Datum konání: 22. dubna 2015

Místo konání: CESK a.s., Jarní ul.  44i, Brno

Doba konání: 14.00 hodin, předpokládaný konec 17.00 hodin

Přednášející: Miroslav Kopunec, Centrum zdraví Blansko, s.r.o.


Obsah semináře:

  • degustace
  • snídaně šampiónů
  • vápníkové smoothie
  • hlavní jídlo sportovců
  • nesladký desert

Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na seminář a  občerstvení, certifikát)


ČLEN AKC ČR -                                  1.500,-Kč včetně 21% DPH

ČLEN JUNIOR KLUBU  AKC ČR       750,- Kč včetně 21% DPH

NEČLEN -                                             3.000,- Kč včetně 21% DPH

Počet míst je omezen !!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  15.dubna 2015. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Více informací a on-line přihláška k dispozici na webových stránkách AKC ČR -  http://akc.cz/seminar-314/seminar-raw-food

Partner semináře: CESK a.s. http://www.cesk.cz/
Mediální partner: Štamgast & Gurmán http://stamgastagurman.cz/

 

FOTO: www.flickr.com



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 19. 09. 2025
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - 17. 09. 2025
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Reklama   •   Koupit reklamu