Dnes je 15. září 2025, svátek má Jolana
Úvod Aktuality Potlesk pro liberecký Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit Vytvořit článek
Potlesk pro liberecký Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit
Redakce GastroIN - 15. 11. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

15. 11. 2013 - LIBEREC - Novým podnikem z řady výjimečných restaurantů, které spojily své jméno se značkou plzeňského ležáku, je Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit v Liberci. Atmosféra rozsáhlých prostor restaurace ve dvou patrech dokládá bohatou historii české pivní kultury a značky Pilsner Urquell.

Má-li něco u nás opravdu bohatou tradici, pak je to české pivovarnictví v čele s plzeňským ležákem. Proslulost a věhlas českého piva plzeňského typu prostupuje interiérem nové liberecké restaurace Plaudit a nabízí hostům příležitost vychutnat si Pilsner Urquell v originálním prostředí. Kvalitní služby jsou garantovány více než desetiletou zkušeností provozovatele, společností Plaudit, která provozuje více restaurací pod jednotným názvem Plaudit.

„Je to jedinečný koncept. Se značkou Pilsner Urquell získáváme silného partnera, nádherné prostředí a proslulý plzeňský ležák, který představuje nejlepší značku piva na našem trhu,“ říká o konceptu Plzeňského Prazdroje jeden ze zástupců společnosti Plaudit a dodává: “ Našim hostům poskytujeme nejvyšší možnou kvalitu čepovaného piva, služeb i gastronomie a to vše v nádherném, doslova originálním, prostředí.“

Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit nabízí plzeňský ležák Pilsner Urquell čepovaný z pivních tanků. Na čepu jsou i Velkopopovický Kozel Tmavý, pšeničný speciál Fénix a nealkoholické pivo Birell. Nechybí ani stále oblíbenější tradiční britský nápoj cider. V restaurantu Plaudit se čepuje prémiový cider Kingswood, který se vyrábí smícháním moštů z různých odrůd jablek v přesně stanovených poměrech.

„Plzeňský ležák Pilsner Urquell vaříme v Plzni od roku 1842,“ řekl Václav Berka, starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje, při slavnostním otevření restaurantu a dodal: „Naše pivo patří bezesporu mezi tradiční hodnoty, originály, které se staly vzorem pro mnohé další ve světě. Vždyť podle piva Pilsner Urquell se dnes vaří dvě třetiny celosvětové pivní produkce v kategorii Pils. Restaurace Pilsner Urquell Originál Restaurant jsou určitě výstavní skříní této značky s pivem podávaným v té nejlepší kvalitě. Jsem přesvědčen, že Plaudit se k nim rovněž přiřadí.“

Ke kvalitnímu  pivu patří i kvalitní gastronomie. V restaurantu Plaudit kladou důraz na kvalitní suroviny, kuchařské umění a čerstvost pokrmů. Kuchaři v restaurantu Plaudit jsou otevřeni novým trendům a nestále zvyšují svoji kvalifikaci a přehled o aktuálním dění ve svém oboru.

A jaká je specialita restaurantu? Na tuto otázku nám šéfkuchař odpověděl takto: „Každé naše jídlo, které nabízíme, je specialita. Takto přistupujeme při přípravě i servírování ke každému pokrmu.“

Náročná přestavba netradičních prostor na jedinečnou restauraci si vyžádala nemalé investice. Zcela nový je nejen interiér ale i zázemí využívající nejmodernější technologie nutné pro provoz špičkového gastronomického podniku.

V současné době nabízí restaurant místo pro více než 130 hostů ve dvou podlažích. Do druhého vede točité schodiště. Připravuje se otevření třetího podlaží a tří venkovních teras. Prostory jsou rovným dílem rozděleny na kuřácké a nekuřácké.  Tento architektonicky velkorysý koncept umožnily prostory bývalé textilní fabriky, která zde dříve byla. Celkové řešení umožnilo zachovat a využít původní prvky industriální architektury, které vhodně doplňují atmosféru restaurantu.

Liberecký restaurant Plaudit klade důraz na detaily a perfektní chod všech služeb. Cílem je maximální spokojenost hostů. Název restaurace Pilsner Urquell Original Restaurant v Liberci je doplněn slovem Plaudit, ve kterém zaznívá výraz pro aplaus, nadšený potlesk. A budou to právě hosté, kteří rozhodnou, jestli si restaurant potlesk za kvalitu a úroveň služeb zaslouží.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 3 hodinami
Na náměstí Míru ve Zlíně propukne o víkendu 20. a 21. září další ročník oblíbeného Food Truck Festivalu. Dva dny budou patřit vůní...
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Reklama   •   Koupit reklamu