Dnes je 15. září 2025, svátek má Jolana
Úvod Aktuality PŘIJĎTE OCHUTNAT ZABIJAČKOVÉ POCHOUTKY DO GALERIE HARFA Vytvořit článek
PŘIJĎTE OCHUTNAT ZABIJAČKOVÉ POCHOUTKY DO GALERIE HARFA
Redakce GastroIN - 26. 11. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

27. 11. 2013 - PRAHA - Doplnit energii můžete na zabijačkové veselici, kterou připravila Galerie Harfa na sobotu 30. listopadu 2013 od 11 do 18 hodin. Zkušení kuchaři budou na místě vlastnoručně vyrábět jitrnice, prejt, tlačenku a další zabijačkové pochoutky.

Zabijačkovou veselici doprovodí živá hudba a ti, kdo přijdou v masce, se mohou těšit na svačinku zdarma. Moderuje a zároveň vaří Josef Rychtr a jeho tým.

Na ochozu posledního patra Galerie Harfa bude umístěn zabijačkový bufet, který nabídne třeba domácí tlačenku, škvarkové pomazánky, vepřové maso v sádle, jelítkový a jitrnicový salát, zabijačkovou polévku a horký ovar s hořčicí a teplým domácím chlebem. To vše bude nejlepší spláchnout točeným kvasnicovým pivem.

Návštěvníci veselice si budou moci vlastnoručně naplnit a zašpejlovat svoji jitrnici. Pokud se jim to podaří, mohou si jitrnici uvařit a odnést zdarma domů. Jestli ale jitrnice praskne, skončí nenávratně v polévce.

„Zabijačkové téma bude pokračovat i na střeše Galerie Harfa, která nabídne venkovní zabijačkový trh. I zde bude možné ochutnat zabijačková jídla a zájemci si budou moci odnést cokoliv domů a potěšit svoji rodinu a přátele. Pro zahřátí se bude jistě hodit panák slivovice, hruškovice, svařené víno a čaj z čerstvé máty,“ doplňuje Martina Tlustá, marketingová koordinátorka Galerie Harfa.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 6 hodinami
Na náměstí Míru ve Zlíně propukne o víkendu 20. a 21. září další ročník oblíbeného Food Truck Festivalu. Dva dny budou patřit vůní...
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Reklama   •   Koupit reklamu