Dnes je 19. září 2025, svátek má Zita
Úvod Aktuality Ovocné a zeleninové šťávy UGO začaly nabízet prémiové hotely Vytvořit článek
Ovocné a zeleninové šťávy UGO začaly nabízet prémiové hotely
Redakce GastroIN - 20. 01. 2015    0 Líbil se vám tento článek?

21. 1. 2015 – PRAHA - Luxusní tuzemské hotely začínají obměňovat nabídku ovocných nápojů podávaných hostům v rámci snídaní. Dosavadní pasterované prémiové džusy či vlastní odšťavňovací technologie nahrazují hoteliéři rozléváním ovocných a zeleninových šťáv UGO, které jsou ošetřeny paskalizací (ošetření vysokým tlakem).

100% ovocná a zeleninová šťáva si totiž díky paskalizaci uchovává v lahvičkách po 4 týdny stejné parametry jako šťáva právě vymačkaná. Neztrácí živiny a po otevření vypadá i chutná stále jako čerstvě vymačkaná. V porovnání s pasterovanými džusy jsou tak nápoje upravené paskalizací krokem ke zvýšení kvality produktů nabízených hotelovým hostům.

Na druhé straně oproti pořízení vlastních odšťavňovacích technologií hoteliéři volbou paskalizovaných šťáv výrazně snižují náklady. Nemalou úlohu hraje také úspora času, který musí personál věnovat údržbě i samotnému procesu odšťavňování. Hoteliérům využívání 1L UGO lahví také výrazně usnadňuje proces inventury.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 10 hodinami
Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru. V rámc...
Redakce GastroIN - 18. 09. 2025
Spousta historické zábavy a bohatý doprovodný program, takový je Svatováclavský festival. Dvacátý pátý ročník největší a nejoblíbe...
Redakce GastroIN - 17. 09. 2025
Moravští a čeští vinaři si připsali další významný úspěch na prestižní mezinárodní soutěži vín, tentokrát na letním hodnocení 21....
Reklama   •   Koupit reklamu