Dnes je 19. květen 2025, svátek má Ivo
Úvod Aktuality MODERNÍ, ALE TRADIČNÍ ZABIJAČKOVÉ POKRMY Vytvořit článek
MODERNÍ, ALE TRADIČNÍ ZABIJAČKOVÉ POKRMY
Redakce GastroIN - 27. 08. 2019    0 Líbil se vám tento článek?

11. 09. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko, pořádá 23. září (9.00–14.00) v Rožnově pod Radhoštěm workshop Moderní, ale tradiční zabijačkové pokrmy v 5 chodovém degustačním menu, který je určen široké veřejnosti.

Hlavní chod byl oceněn ve francouzském Lyonu, na kuchařské soutěži Bocuse d´Or, jako nejlepší pokrm z 12 konkurenčních států. Lektorem kurzu je šéfkuchař restaurace Art Nouveau Jan Horký. V kurzu si uvaříte a ochutnáte originální zabíjačkové pokrmy v moderním provedení. Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu. Uzávěrka přihlášek je 18. září. Počet míst je omezen.
Více informací na tel. 732 411 034, e-mail: v.for@seznam.cz.

Zdroj: PR



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 12 hodinami
Již 26. ročník festivalu Hello Jazz Weekend se uskuteční ve dnech 17. – 19. července 2025 v Uherském Hradišti, Kyjově, Zlíně a Ves...
Redakce GastroIN - 16. 05. 2025
Slovácké kulturní léto vstupuje už do svého 18. ročníku.  A opět na začátku prázdnin rozhýbe a roztančí Uherské Hradiště. Tentokrá...
Redakce GastroIN - 15. 05. 2025
Nefiltrovaný ležák Broumy zvítězil v kategorii kellerbier na světovém World Beer Cupu – soutěži, která je považována za olympiádu...