MODERNÍ, ALE TRADIČNÍ ZABIJAČKOVÉ POKRMY

Partneři
Stát se partnerem
11. 09. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko, pořádá 23. září (9.00–14.00) v Rožnově pod Radhoštěm workshop Moderní, ale tradiční zabijačkové pokrmy v 5 chodovém degustačním menu, který je určen široké veřejnosti.
Hlavní chod byl oceněn ve francouzském Lyonu, na kuchařské soutěži Bocuse d´Or, jako nejlepší pokrm z 12 konkurenčních států. Lektorem kurzu je šéfkuchař restaurace Art Nouveau Jan Horký. V kurzu si uvaříte a ochutnáte originální zabíjačkové pokrmy v moderním provedení. Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu. Uzávěrka přihlášek je 18. září. Počet míst je omezen.
Více informací na tel. 732 411 034, e-mail: v.for@seznam.cz.
Zdroj: PR
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků

Redakce GastroIN - před 12 hodinami

Redakce GastroIN - 16. 05. 2025