Dnes je 14. září 2025, svátek má Radka
Úvod Aktuality MAKRO odhaluje tajemství úspěšných šéfkuchařů Vytvořit článek
MAKRO odhaluje tajemství úspěšných šéfkuchařů
Redakce GastroIN - 26. 07. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

26. 7. 2013 - PRAHA – Začátkem srpna spustí velkoobchodní řetězec MAKRO Cash & Carry ČR novou brandovou kampaň Tajemství šéfkuchařů odhaleno. Jejím cílem je zvýšit povědomí a prodej zboží vlastní prémiové značky HoReCa Select. Kampaň poběží až do prosince 2014 a objeví se v interních komunikačních kanálech a tiskové inzerci.

Velkoobchodí řetězec MAKRO Cash & Carry ČR ve spolupráci s reklamní agenturou WMC/GREY Praha připravily kampaň na podporou vlastní prémiové značky HoReCa Select, která je určena zejména zákazníkům ze segmentu HoReCa (tzn. Hotely, Restaurace, Catering). Kampaň akcentuje nový brand positioning, v jejímž centru jsou skutečné příběhy zákazníků. „V nové kampani jdeme trochu jinou cestou. Namísto kuchařských celebrit jsme jako tváře reprezentující značku HoReCa Select vybrali skutečné zákazníky, šéfkuchaře, kteří výrobky pod značkou HoReCa Select znají a jsou s nimi spokojeni,“ říká Romana Nýdrle, ředitelka korporátní komunikace MAKRO Cash & Carry ČR. V kampani se představí celkem pět šéfkuchařů z pěti různých restaurací. „Kuchaři jsou vybráni z různých měst České republiky, čímž chceme podpořit lokálních charakter celé komunikace,“ doplňuje Romana Nýdrle.

 

Hlavní myšlenka kampaně vychází z toho, že každý kuchař má své tajemství, svůj tajný recept, jak připravit to nejlepší jídlo, a toto tajemství si pochopitelně bedlivě chrání. Jednotlivé vizuály jsou tedy pojaty jako paparazzi snímky, na nichž jsou kuchaři „přistiženi“ v momentě, kdy připravují jídlo, jejich tajemství je odhaleno a onou tajnou ingrediencí jejich úspěchu není nic jiného než produkty značky HoReCa Select. V další části pak představují svůj „tajný recept“ právě s použitím ingrediencí této značky.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Reklama   •   Koupit reklamu