Dnes je 2. květen 2025, svátek má Zikmund
Úvod Aktuality Makro ČR rozšiřuje program Chytrý kuchař Vytvořit článek
Makro ČR rozšiřuje program Chytrý kuchař
Redakce GastroIN - 25. 02. 2025    0 Líbil se vám tento článek?

Společnost makro ČR spouští novou kampaň na podporu programu Chytrý kuchař, jehož cílem je usnadnit práci profesionálním kuchařům a provozovatelům restaurací v HoReCa segmentu. Makro ČR nabízí nově více než 1 200 položek, které pomáhají šetřit čas, energii a náklady, a přináší tak moderní řešení pro efektivní gastronomii.

„Známe dobře naše zákazníky a víme, jak je podpořit. Koncept Chytrý kuchař je navržen tak, aby podpořil provozovatele restaurací i kuchaře v jejich každodenní práci a pomohl jim pracovat chytřeji, efektivněji a kreativněji. Je reakcí na rostoucí náklady na suroviny, energie a pracovní sílu. Cílem je nabídnout moderní řešení, která usnadní práci v gastronomii, zvýší efektivitu provozu a současně zachová kvalitu pokrmů,“ říká Jiří Nehasil, generální ředitel makro ČR. Makro ČR věří, že Chytrý kuchař pomůže kuchařům i restauratérům zvládat současné výzvy a posune českou gastronomii opět o krok vpřed.

Koncept Chytrý kuchař nabízí produkty ve třech úrovních zpracování, které reflektují různé fáze přípravy pokrmů:

Ke zpracování (ready to process): Suroviny, které je třeba připravit před samotným vařením. K vaření (ready to cook): Suroviny připravené k tepelné úpravě bez předchozí přípravy. K servírování (ready to serve): Suroviny připravené k okamžitému servírování bez jakékoliv předchozí úpravy.

Důležitou součástí nabídky jsou produkty vlastní výroby MASO made by Makro, které zahrnují kalibrované plátky, kostkované či marinované maso a hamburgery. Hotové produkty, pod značkou METRO Chef, jakou jsou halušky, noky, krájené knedlíky a hotové vařené zelí, které stačí jen dochutit, přináší do profesionální kuchyně efektivitu a zároveň udržují vysokou kvalitu pokrmů.



Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 5 hodinami
Připravit dobrou kávu je umění. Své o tom ví pořadatelé soutěže Barista roku 2025, která míří do Prahy. Návštěvníci se mohou těšit...
Redakce GastroIN - 01. 05. 2025
Ve čtvrtek 8. a v pátek 9. května se mohou milovníci gastronomie vydat na nejchutnější cestu letošního roku. 3. ročník Gastro fest...
Redakce GastroIN - 30. 04. 2025
Do Valtic míří poslední Čokoládový festival jarní sezony.  Od 1. do 4. května čeká návštěvníky areálu vinařství CHÂTEAU VALTICE sp...