Dnes je 11. září 2025, svátek má Denisa
Úvod Aktuality Last minute silvestr v Luhačovicích Vytvořit článek
Last minute silvestr v Luhačovicích
Redakce GastroIN - 28. 12. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

28. 12. 2012 - LUHAČOVICE - Hotel Ogar vás zve na silvestrovskou akci s legendární skupinou Poutníci, spojenou s gastronomickým zážitkem.

SILVESTR NA OGARU v LUHAČOVICÍCH
 Po úspěšných Silvestrech s RANGERS, FLERETEM, MATTONI BAND,  ČECHOMOREM,… Vás srdečně zveme na letošního Silvestra!!!
 
= s populární profesionální legendární skupinou POUTNÍCI
 = GASTRONOMICKÝ ZÁŽITEK…rodinná atmosféra
 = 4 chodová slavnostní večeře…půlnoční NOVOROČNÍ ŽRANICE…
 = TOMBOLA v hodnotě více jak 30 tisíc
 = vzácný host: Slávek JÍŠA - 1.čs.DJ
 
POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA = ŠANCE!!!
 


SILVESTROVSKÉ MENU
 
Horalská specialita s pirohem (vývar z uzeného a červené řepy)
 
Kachní paštika v šunkové krustě s bazalkovým pestem a domácím chlebem
 
Grilované selečí hřebínky v ragů z lišek, zdobené slaninovým chipsem, rozmarýnové brambůrky pečené ve slupce
 
Cheesecake s malinovou omáčkou
 
PŮLNOČNÍ NOVOROČNÍ ŽRANICE
 
Kaviár z lososa s tradičními přílohami, Terina z husích jater s hruškovým čatní, Cizrnový humus s opečeným pita chlebem, Sýrové variace, kuličky, pikantní kostky, nadívaný hermelín, Salámové a klobásové mísy, Výběr českých uzenin a sýrů,  Variace kanapek, Domácí tlačenka s vinným octem a cibulkou, Ogarův tatarák z pravé svíčkové s česnekovými minitopinkami, Salátové variace, Plněná zelenina, vejce, Ovocné mísy, Alkoholické bowle s ovocem
 
Pražská šunka od kosti s jablkovým křenem a dižonskou hořčicí, Variace marinovaných pečených mas, Grilované krevety, Půlnoční ovar, Uzený hovězí jazyk po studenu, Smažené miniřízečky a ondrášky, Kuřecí soté se zeleným kapari a sladkým chilli, Pikantní verpřové ragů, Grilovaná zelenina, Popůlnoční červená čočka, Kyselica, Pikantní česnečka, Přílohový chafing
 
Pečená novoroční husa, kachna, krůta formovaná vcelku, porcovaná na místě, kolena, Medajlonky z vepřové panenky na červeném víně
 
Bližší informace na www.ogar.cz



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 13 hodinami
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Redakce GastroIN - 09. 09. 2025
Kdo se bojí, nesmí do zahrady. Bude plná pohádkových bytostí a strašidel. Botanická zahrada hl. m. Prahy totiž opět připravuje pře...
Reklama   •   Koupit reklamu