Dnes je 8. červenec 2025, svátek má Nora
Úvod Aktuality Italská kuchyně nebo zvěřina Vytvořit článek
Italská kuchyně nebo zvěřina
Redakce GastroIN - 16. 01. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

16. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I. ZVĚŘINA:
• Bažantí paté na brusinkovém zrcadle
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto 
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Creme Brullée

Menu II. ITALSKÁ KUCHYNĚ:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Tagliatelle z kalamár, citronové pyré, petrželková gremoláta a pražené para ořechy s rukolou,  grilovaný chřest na másle
Sauvignon 2008, Morava
• Italská Panacotta se žlutým melounem a čokoládovým crumble



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 18 hodinami
Meruňky dozrávají a zlátnou. Přichází proto jedna z nejvoňavějších slavností léta – Meruňkobraní v Židlochovicích. Letos se koná u...
Redakce GastroIN - 04. 07. 2025
30. výročí od svého založení slaví společnost BS vinařské potřeby z Velkých Bílovic. Jako lídr mezi dodavateli vinařských technolo...
Redakce GastroIN - 03. 07. 2025
Znojmo ožije v pátek 1. srpna tradičními Slavnostmi okurek, které se budou konat především na Hradní ulici a v okolí rotundy sv. K...