Dnes je 25. prosinec 2025, svátek má ...1. svátek vánoční
Úvod Aktuality Italská kuchyně nebo zvěřina Vytvořit článek
Italská kuchyně nebo zvěřina
Redakce GastroIN - 16. 01. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

16. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I. ZVĚŘINA:
• Bažantí paté na brusinkovém zrcadle
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto 
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Creme Brullée

Menu II. ITALSKÁ KUCHYNĚ:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Tagliatelle z kalamár, citronové pyré, petrželková gremoláta a pražené para ořechy s rukolou,  grilovaný chřest na másle
Sauvignon 2008, Morava
• Italská Panacotta se žlutým melounem a čokoládovým crumble



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu