Dnes je 12. září 2025, svátek má Marie
Úvod Aktuality Italská kuchyně nebo zvěřina Vytvořit článek
Italská kuchyně nebo zvěřina
Redakce GastroIN - 16. 01. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

16. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I. ZVĚŘINA:
• Bažantí paté na brusinkovém zrcadle
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto 
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Creme Brullée

Menu II. ITALSKÁ KUCHYNĚ:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Tagliatelle z kalamár, citronové pyré, petrželková gremoláta a pražené para ořechy s rukolou,  grilovaný chřest na másle
Sauvignon 2008, Morava
• Italská Panacotta se žlutým melounem a čokoládovým crumble



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 16 hodinami
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Redakce GastroIN - 09. 09. 2025
Kdo se bojí, nesmí do zahrady. Bude plná pohádkových bytostí a strašidel. Botanická zahrada hl. m. Prahy totiž opět připravuje pře...
Reklama   •   Koupit reklamu