Dnes je 15. září 2025, svátek má Jolana
Úvod Aktuality Desperados: ideální pivo na divokou party Vytvořit článek
Desperados: ideální pivo na divokou party
Redakce GastroIN - 11. 12. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

12. 12. 2013 - PRAHA - Desperados je první originální pivo s příchutí tequily, o kterém bude čím dál častěji slyšet. A na českém pivním trhu bude i víc vidět: jeho distribuce se od nového roku ujme společnost HEINEKEN, do jejíhož mezinárodního portfolia tato dynamická pivní značka patří.

Díky propracované distribuční síti českého HEINEKENu se rozšíří počet míst, kde bude k dostání – ať už v hypermarketech a supermarketech nadnárodních řetězců, u čerpacích stanic, nebo ve vybraných barech a klubech, protože Desperados je pivo jako stvořené pro noční zábavu.

Desperados je první originální pivo s příchutí tequily, které se začalo vyrábět v roce 1994. Jde o unikátní kombinaci ležáku, příchuti tequily a jemných ovocných podtónů. Díky své chuťové vyváženosti a lehké perlivosti si pivo záhy získalo příznivce po celém světě, takže se dnes distribuuje celkem do 69 zemí. Vyšší obsah alkoholu (5,9% objemu) a zdařilá kombinace právě piva a tequily Desperados přibližuje segmentu long drinků a stává se tak alternativou pro ty spotřebitele, kteří pivo primárně nepijí. Jako dynamická značka cílí především na dospělé studenty a mladé lidi, ženy i muže, kteří si umí naplno užívat života. Nejlepší příležitostí, kde si Desperados užít, proto představují „divočejší“ párty. Smyslový zážitek umocňuje i obal produktu – prémiová ikonická láhev s embosováním, která odkazuje k latinské Americe a rebelskému charakteru značky.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 11 hodinami
Na náměstí Míru ve Zlíně propukne o víkendu 20. a 21. září další ročník oblíbeného Food Truck Festivalu. Dva dny budou patřit vůní...
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Reklama   •   Koupit reklamu