Dnes je 16. září 2025, svátek má Ludmila
Úvod Aktuality Augustián přispěl 100 000 Kč do nadačního fondu Vytvořit článek
Augustián přispěl 100 000 Kč do nadačního fondu
Redakce GastroIN - 12. 01. 2014    0 Líbil se vám tento článek?

12. 1. 2014 - LUHAČOVICE - Cílem nadačního fondu prezidenta republiky Miloše Zemana je zahájit cestu postupného umořování státního dluhu a zejména upozornit na negativní trend neustálého zadlužování ČR.

Je zřejmé, že tento nadační fond sám o sobě nemůže tento národohospodářský trend otočit a jeho účinek je zejména v symbolické a edukativní rovině.

Stejný pohled na věc má i majitel luhačovického wellness hotelu Ing. Miroslav Borák, který je v regionu známým podporovatelem charitativních a dobročinných projektů.

01226-Ing._Miroslav_Borak.jpg

Obr. Ing. Miroslav Borák

„Když jsem tento rok přemýšlel, kam část vydělaných prostředků našich společností věnovat, rozhodl jsem se společně se svými syny Mirkem a Petrem podpořit nadační fond a myšlenku prezidenta republiky Miloše Zemana. Tímto symbolickým krokem chceme přispět k větší sounáležitosti státních institucí a  podnikatelského sektoru. Tak jako by stát měl více pomáhat tuzemským firmám a vytvářet jim lepší podmínky pro jejich činnost, měly by se i české firmy chovat solidárně a pomáhat státu například tím, že budou platit řádně daně a mít mezi sebou partnerský vztah. Jako majitelé Augustiniánského domu, chceme navázat na tradici a vizi zakladatelů, pomáhat potřebným a být prospěšní nejen sobě, ale i společnosti, ve které žijeme“ upřesňuje Ing. Miroslav Borák, majitel hotelu a zakladatel společností TEKOO, a TEKOO REALITY, s.r.o.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 19 hodinami
Na náměstí Míru ve Zlíně propukne o víkendu 20. a 21. září další ročník oblíbeného Food Truck Festivalu. Dva dny budou patřit vůní...
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Reklama   •   Koupit reklamu