Dnes je 12. září 2025, svátek má Marie
Úvod Aktuality Aplikace eRide 2.0 spojuje restaurace a řidiče bez potřeby zprostředkovatelů Vytvořit článek
Aplikace eRide 2.0 spojuje restaurace a řidiče bez potřeby zprostředkovatelů
Redakce GastroIN - 24. 10. 2024    0 Líbil se vám tento článek?

Praha 21. října 2024 – Společnost Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, spustila novou mobilní aplikaci eRide 2.0.

Tato aplikace je navržena tak, aby napřímo propojila restaurace s řidiči, kteří mají zájem rozvážet jídlo zákazníkům, a to za podmínek, na kterých se vzájemně dohodnou bez jakéhokoliv dalšího zprostředkovatele a poplatků. Aplikace tak přináší revoluci na trh rozvozů jídla tím, že nabízí spravedlivý a efektivní systém pro všechny zúčastněné strany.

„eRide 2.0, se kterým bychom chtěli částečně vyčistit trh a zajistit kurýrům spravedlivé odměny, je vlastně takové tržiště, kde si restaurace samy definují výši odměny, kterou za rozvoz poskytnou. Osloví skrze ni řidiče, jejichž služby chtějí využívat, a řidiči si vyberou restaurace, pro které chtějí rozvážet. Tento systém umožňuje oběma stranám dohodnout se na podmínkách, které jsou pro ně vzájemně výhodné, a to bez nutnosti zprostředkovatelského subjektu, který si účtuje provize z každé objednávky. Restaurace i řidiči si mohou aplikaci vyzkoušet na 30 dní zcela zdarma. Když budou spokojeni, budou poté platit měsíčně pevný paušál v řádu stovek korun, podobně jako za streamovací služby,“ uvádí Adam Růžička, CEO společnosti Objednáme.

Paušálu za použití aplikace je navíc možné se zcela vyhnout: „Řidiči neradi čekají na objednávky, proto má každý z nich možnost oslovit restaurace, pro které by chtěl rozvážet, a eRide jim doporučit. V momentě, kdy restaurace začne eRide využívat, řidič získá aplikaci na dva měsíce zdarma. Stejně tak může přizvat jiného řidiče a dostat aplikaci zdarma na měsíc,“ dodal Adam Růžička.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 16 hodinami
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Redakce GastroIN - 09. 09. 2025
Kdo se bojí, nesmí do zahrady. Bude plná pohádkových bytostí a strašidel. Botanická zahrada hl. m. Prahy totiž opět připravuje pře...
Reklama   •   Koupit reklamu