Dnes je 10. září 2025, svátek má Irma
Úvod Aktuality Velikonoční menu i Šmigrustová party Vytvořit článek
Velikonoční menu i Šmigrustová party
Redakce GastroIN - 04. 04. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

4. 4. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Pestrou zábavu i dobré jídlo si mohou o velikonočním víkendu užít návštěvníci Velkých Karlovic. K vidění budou ukázky řemesel či folklórní vystoupení. Gurmáni mohou ochutnat kulinářské speciality.

Velikonoční atmosféru zpříjemní karlovický hotel Galik. Od soboty 7. do pondělí 9. dubna bude servírovat Velikonoční menu, jehož nabídce bude i jehněčí kýta se šťouchanými brambory, baby špenátem a rozmarýnovou omáčkou - pokrm, s nímž vybojoval šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký v únoru 2012 bronzovou medaili na světové soutěži Emirates Culinary Guild v Dubaji. Ve své kategorii tam uspěl v konkurenci sedmi stovek kuchařů z celého světa.

Jehněčí speciality nabídne i zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Cocktail bar Lanterna pak chystá na sobotní večer Šmigrustovou party s nabídkou slivovic a hruškovic včetně košer verze. Pozadu nezůstane ani třetí z hotelů Resortu Valachy - Horal, který o víkendu nabídne grilované speciality na venkovní terase.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 20 hodinami
Kdo se bojí, nesmí do zahrady. Bude plná pohádkových bytostí a strašidel. Botanická zahrada hl. m. Prahy totiž opět připravuje pře...
Redakce GastroIN - 08. 09. 2025
Prémiový ležák Bohém z Krušovic, který symbolicky propojuje hrad Křivoklát s místním krušovickým pivovarem, se stal partnerem druh...
Redakce GastroIN - 05. 09. 2025
Dobrá zpráva pro všechny milovníky street foodu! Největší burgerový festival pokračuje, a po letních prázdninách míří na další šta...
Reklama   •   Koupit reklamu