Dnes je 26. říjen 2025, svátek má Erik
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality Velikonoční menu i Šmigrustová party Vytvořit článek
Velikonoční menu i Šmigrustová party
Redakce GastroIN - 04. 04. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

4. 4. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Pestrou zábavu i dobré jídlo si mohou o velikonočním víkendu užít návštěvníci Velkých Karlovic. K vidění budou ukázky řemesel či folklórní vystoupení. Gurmáni mohou ochutnat kulinářské speciality.

Velikonoční atmosféru zpříjemní karlovický hotel Galik. Od soboty 7. do pondělí 9. dubna bude servírovat Velikonoční menu, jehož nabídce bude i jehněčí kýta se šťouchanými brambory, baby špenátem a rozmarýnovou omáčkou - pokrm, s nímž vybojoval šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký v únoru 2012 bronzovou medaili na světové soutěži Emirates Culinary Guild v Dubaji. Ve své kategorii tam uspěl v konkurenci sedmi stovek kuchařů z celého světa.

Jehněčí speciality nabídne i zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Cocktail bar Lanterna pak chystá na sobotní večer Šmigrustovou party s nabídkou slivovic a hruškovic včetně košer verze. Pozadu nezůstane ani třetí z hotelů Resortu Valachy - Horal, který o víkendu nabídne grilované speciality na venkovní terase.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 16 hodinami
Rodinný pivovar Bernard byl uveden do Diamantové Síně slávy českého byznysu. Ocenění převzal spolumajitel pivovaru Stanislav Berna...
Redakce GastroIN - 25. 10. 2025
Mezinárodní den těstovin připadá každoročně na 25. října a slaví se už od roku 1998. Jeho cílem je připomenout jedno z nejoblíbeně...
Redakce GastroIN - 24. 10. 2025
Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague na střeše hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague nabízí celkem 32 míst ve stylových vyhřívaných...
Reklama   •   Koupit reklamu