Dnes je 1. září 2025, svátek má Linda a Samuel
Úvod Aktuality Velikonoční hodování s Pâté du Chef Vytvořit článek
Velikonoční hodování s Pâté du Chef
Redakce GastroIN - 10. 03. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

10. 3. 2012 - Zima pomalu končí a o slovo se hlásí dlouho očekávané jaro. To je ve znamení bylinek, na které se tentokrát zaměřila i značka Pâté du Chef. Ta představuje novinku Velikonoční luxusní nádivku s kopřivami a vejcem v oblíbeném sto dvaceti pěti gramovém plátkovém balení.

Kopřivy patří k jaru a jsou vnímány jako bylinky očišťující organismus po zimě. Navíc v kombinaci s nádivkou neodmyslitelně patří k Velikonocům.

„Velikonoce patří mezi nejoblíbenější svátky v České republice. Abychom i my přivítali svátky jara dle tradic a zároveň přinesli na trh něco nového, připravili jsme se značkou Pâté du Chef novinku, kterou je luxusní velikonoční nádivka s kopřivami a vejcem. Velikost balení jsme vybrali dle preferencí spotřebitelů, a to 125 g plátek,“ říká brand managerka značky Pâté du Chef, Tereza Nováková. „Zákazníci si také mohou zakoupit velikonoční Duopack s brusinkovou paštikou a paštikou s pečeným masem nebo Bruselskou paštiku s brusinkami v keramické formě ve tvaru vejce, které jsme pro ně u příležitosti Velikonoc připravili,“ dodává Tereza Nováková.

Velikonoční luxusní nádivka s kopřivou
Velikonoční luxusní nádivka s kopřivou je limitovanou edicí značky Pâté du Chef, která je speciálně připravena na Velikonoce roku 2012. Nádivka je vyráběna dle tradiční receptury a obsahuje vepřovou šunku, kopřivy a vajíčka. Velikonční nádivka je vyrobena ve stylu paštik značky Pâte du Chef a tudíž si ji nejlépe vychutnáte vychlazenou
a servírovanou s oblíbeným pečivem.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 30. 08. 2025
Chillibraní je největší festival pálivého jídla ve střední Evropě, který každoročně přitahuje tisíce návštěvníků do Brna. V roce 2...
Redakce GastroIN - 29. 08. 2025
Vznikl spolek Nová česká, který má za cíl odlehčit, podporovat a propagovat českou kuchyni. Představení spolku proběhlo za účasti...
Redakce GastroIN - 29. 08. 2025
Srpnová hodnotící komise potvrdila, že ryzlinky potřebují svůj čas. A pokud ho dostanou, zrodí se jedinečná vína. Však také v leto...
Reklama   •   Koupit reklamu