Dnes je 24. prosinec 2025, svátek má Adam a Eva
Úvod Aktuality Valašské pozvání na bramborové speciality Vytvořit článek
Valašské pozvání na bramborové speciality
Redakce GastroIN - 22. 02. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

22. 2. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Na další gurmánskou akci ve Velkých Karlovicích vás zve hotel Galik. Tentokrát se zaměří na nejtypičtější surovinu valašské kuchyně a nabídne halušky a jiné dobroty z brambor. Ve dnech 24. až 26. února tu bude možné ochutnat brambory v nejrůznějších podobách – jako halušky, bramboráky, bramborové šišky s mákem nebo „pečáky“ s česnekem a podmáslím. Chybět nebude ani polévka bramboračka.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu