Dnes je 23. prosinec 2025, svátek má Vlasta
Úvod Aktuality Pro vánoční rybu na rybí trhy do Fryštáku Vytvořit článek
Pro vánoční rybu na rybí trhy do Fryštáku
Redakce GastroIN - 08. 12. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

8. 12. 2011 - FRYŠTÁK – Ve znamení ryb se ponese poslední letošní farmářský trh ve Fryštáku na Zlínsku. Uskuteční se v sobotu 10. prosince opět v centru města se začátkem v 8 hodin.

Od farmářských trhů v okolí se ty ve Fryštáku liší tím, že mají vždy tématické zaměření. Po jehněčím, hovězím a drůbežím přichází na řadu rybí, což návštěvníci jistě vzhledem k blížícím se vánocům ocení. Ke koupi budou ryby živé, ale i různě upravené. „Budeme mít uzené kapry a tolstolobiky, grilované pstruhy, kapry a zřejmě i sumce, k ochutnání bude rybí polévka. Chystáme také speciality - dravce štiky a candáty,“ upozornil Tomáš Černý, organizátor farmářských trhů ve Fryštáku.
Farmářské trhy ve Fryštáku jsou pravidelně také o bohatém doprovodném programu a ten nadcházející nebude výjimkou. Chybět nebude vystoupení kapel nebo veřejný košt slivovice. „Spousta lidí už má vypáleno, takže vzorků bude určitě hodně,“ nepochybuje Tomáš Černý.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 12 hodinami
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu