Dnes je 3. září 2025, svátek má Bronislav
Úvod Aktuality Pro vánoční rybu na rybí trhy do Fryštáku Vytvořit článek
Pro vánoční rybu na rybí trhy do Fryštáku
Redakce GastroIN - 08. 12. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

8. 12. 2011 - FRYŠTÁK – Ve znamení ryb se ponese poslední letošní farmářský trh ve Fryštáku na Zlínsku. Uskuteční se v sobotu 10. prosince opět v centru města se začátkem v 8 hodin.

Od farmářských trhů v okolí se ty ve Fryštáku liší tím, že mají vždy tématické zaměření. Po jehněčím, hovězím a drůbežím přichází na řadu rybí, což návštěvníci jistě vzhledem k blížícím se vánocům ocení. Ke koupi budou ryby živé, ale i různě upravené. „Budeme mít uzené kapry a tolstolobiky, grilované pstruhy, kapry a zřejmě i sumce, k ochutnání bude rybí polévka. Chystáme také speciality - dravce štiky a candáty,“ upozornil Tomáš Černý, organizátor farmářských trhů ve Fryštáku.
Farmářské trhy ve Fryštáku jsou pravidelně také o bohatém doprovodném programu a ten nadcházející nebude výjimkou. Chybět nebude vystoupení kapel nebo veřejný košt slivovice. „Spousta lidí už má vypáleno, takže vzorků bude určitě hodně,“ nepochybuje Tomáš Černý.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 02. 09. 2025
Hradní ulice ve Znojmě se opět proměnila v galerii pod širým nebem. Po loňském roce, kdy se výstava konala pouze v omezeném rozsah...
Redakce GastroIN - 02. 09. 2025
Průměrná česká čtyřčlenná rodina vyprodukuje 1,2 tuny odpadu ročně – převážnou část tvoří potravinové obaly. Zamezit nadprodukci p...
Redakce GastroIN - 01. 09. 2025
Společnost A.W. spol. s r.o., výrobce Olomouckých tvarůžků, zahájila strategický projekt zaměřený na optimalizaci výrobních proces...
Reklama   •   Koupit reklamu