Dnes je 20. květen 2025, svátek má Zbyšek
Úvod Aktuality Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře Vytvořit článek
Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře
Redakce GastroIN - 14. 10. 2019    0 Líbil se vám tento článek?

15. 10. 2019 - JESENÍK - V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby.

Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií.

Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále více náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava

Kdy: 21.11.2019

9.00-16.00

Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník

Lektor: Pavel Bortník

Účastnický poplatek:

Certifikované restaurace Czech Specials: 500 Kč/osoba

Ostatní: 1 500 Kč/osoba

 

Počet osob omezen!

Přihlášky ZDE

 

Zdroj: Asociace kuchařů a cukrářů ČR



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 19 hodinami
Již 26. ročník festivalu Hello Jazz Weekend se uskuteční ve dnech 17. – 19. července 2025 v Uherském Hradišti, Kyjově, Zlíně a Ves...
Redakce GastroIN - 16. 05. 2025
Slovácké kulturní léto vstupuje už do svého 18. ročníku.  A opět na začátku prázdnin rozhýbe a roztančí Uherské Hradiště. Tentokrá...
Redakce GastroIN - 15. 05. 2025
Nefiltrovaný ležák Broumy zvítězil v kategorii kellerbier na světovém World Beer Cupu – soutěži, která je považována za olympiádu...