Dnes je 9. prosinec 2025, svátek má Vratislav
Úvod Aktuality Pâté du Chef s pečeným masem nyní i v luxusním plátku Vytvořit článek
Pâté du Chef s pečeným masem nyní i v luxusním plátku
Redakce GastroIN - 05. 09. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

5. 9. 2011 - Pečené maso je nedílnou a oblíbenou součástí české kuchyně. Značka Pâté du Chef proto přišla se zajímavým nápadem a spojila tento tradiční pokrm s hrubozrnnou paštikou. Výsledkem je delikátní produkt „Paštika s pečeným masem“, jenž si získal mezi spotřebiteli velkou oblibu již v podobě paštikového dortu.

Spolu s pečeným masem obsahuje paštika také vepřová játra. Její nezaměnitelnou chuť dokresluje smažená cibulka a kmín. Vedle paštikového dortu můžete nyní využít možnosti menšího balení paštiky Pâté du Chef s pečeným masem 125 g.

„Paštika s pečeným masem se stala jednou z nejoblíbenějších chutí používaných při výrobě paštikových dortů, které jsme do našeho sortimentu zařadili u příležitosti nově otevřeného obchodu Pâté du Chef Delicatessen. Díky vysoké poptávce zákazníků jsme se rozhodli nabídnout nejoblíbenější formu balení – luxusní plátek. Toto balení je mezi spotřebiteli velmi populární,“ říká Tereza Nováková, brand managerka značky Pâté du Chef. „Při výrobě paštiky jsme mysleli převážně na českého zákazníka, kterému se mohou jiné chutě, jako například pomerančová nebo brusinková, zdát příliš exotické. Pâté du Chef s pečeným masem je tedy paštika s typicky českou chutí,“ dodává Tereza Nováková.

Věděli jste, že:

  • pečené maso nejlépe chutná, když ho před pečením okořeníte čerstvě namletou směsí koření, která je určená pro pečení masa a necháte pár hodin odležet v chladu. Nezapomeňte posypat kmínem
  • chuť masa zvýrazní i přidané ingredience. Maso můžete naříznout a vložit do něj bylinky, slaninu a česnek
  • aby bylo maso šťavnaté, nejprve se peče zprudka na 180° C, poté se teplota sníží
    dokud se nevytvoří křupavá kůrčička



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 16 hodinami
Pivovar Radegast si připomíná 55 let od odvážného kroku, který přinesl charakteristickou hořkou chuť do české pivovarské kultury....
Redakce GastroIN - 04. 12. 2025
Pravděpodobně jste zaznamenali, že nejen Black Friday, ale i blížící se Vánoce motivují prodejce k hromadění slev či jiných výhodn...
Redakce GastroIN - 03. 12. 2025
Město Znojmo spouští 8. prosince 2025 předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2026. Včasný nákup tak může být skvěl...
Reklama   •   Koupit reklamu