Dnes je 3. červenec 2025, svátek má Radomír
Úvod Aktuality Ochutnejte paštiku s lískovými ořechy Vytvořit článek
Ochutnejte paštiku s lískovými ořechy
Redakce GastroIN - 30. 10. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

29. 10. 2011 - Ořechy mají již léta tradiční místo v kuchyni a jsou většinou považovány za častou ingredienci sladkých jídel. Vánoce bez ořechového cukroví by ani nebyly ty pravé české Vánoce. Oříšky však nejsou výtečnou přísadou pouze sladkých pokrmů, ale skvěle chutnají i v kombinaci se slaným pečivem či masem.

Česká značka paštik Pâté du Chef proto představuje novou hrubozrnnou Ardénskou paštiku s lískovými ořechy, která určitě zaujme místo u každého gurmána nejen o Vánocích.

„Značka Pâté du Chef je známá svou kreativitou, velkým výběrem druhů a příchutí paštik v nejrůznějších kombinacích. Nyní přichází opět s novinkou, a to s paštikou v kombinaci s lískovými ořechy, která se hodí na sváteční tabuli. K dostání je v oblíbeném 125g plátku,“ říká Tereza Nováková, brand managerka značky Pâté du Chef. „Při výrobě paštiky jsme se drželi hesla, že jednoduchá kombinace z perfektních ingrediencí je vždy prověřený recept na kulinární úspěch. Proto věříme, že tato paštika si najde své příznivce nejen o Vánocích,“ dodává Tereza Nováková.

Paštiky Pâté du Chef se díky své výjimečnosti hodí i jako předkrm pro sváteční stolování. Pro takové příležitosti je vhodné servírovat paštiky s kvalitním džemem, nasekanými oříšky, ovocem či zeleninou za doprovodu čerstvě rozpečeného pečiva. Předkrm by měl splnit důležitou úlohu, a to připravit a natěšit hosty na následující pokrm, což nová paštika s lískovými ořechy dozajista splní.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 5 hodinami
Znojmo ožije v pátek 1. srpna tradičními Slavnostmi okurek, které se budou konat především na Hradní ulici a v okolí rotundy sv. K...
Redakce GastroIN - 02. 07. 2025
Může se stát, že hotel má pět hvězdiček, ale služby odpovídají spíš třem? Ne každý hotel má udělené hvězdy podle oficiální certifi...
Redakce GastroIN - 01. 07. 2025
Okolo 230 000 zaměstnanců v české gastronomii a cestovním ruchu hraje důležitou roli v každodenním chodu hotelů, restaurací, penzi...