Dnes je 26. prosinec 2025, svátek má Štěpán
Úvod Aktuality Ocenění pro Krajánka Vytvořit článek
Ocenění pro Krajánka
Redakce GastroIN - 28. 06. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

28. 6. 2012 - Oblíbená značka salátů a pomazánek Krajánek získala ve dvanáctém ročníku prestižního marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2012, první cenu v kategorii Lahůdky a pomazánky. Zákazníky byla zvolena novinkou roku 2012 celá řada Krajánek, tedy osm salátů a devět pomazánek.

Udílení cen proběhlo jako každoročně v pražském Hotelu Ambassador – Zlatá Husa a hosty jím už tradičně provedla herečka Bára Štěpánová. Na ocenění aspirovalo celkem 119 novinek v 37 soutěžních kategoriích. Podkladem pro udělení ocenění se staly výsledky výzkumu, provedeného agenturou STEM/MARK. Česká řada Krajánek patří od roku 2011 ke spotřebitelsky trvale velmi oblíbeným produktům.

„Marketingového programu se pravidelně účastníme a jsme velmi potěšeni, že celá naše řada salátů a pomazánek má takový úspěch,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky Krajánek. „Odměnou je pro nás nejen ocenění jako takové, ale především skutečnost, že tyto výrobky jsou v povědomí zákazníků a řadí se tak k velmi oblíbeným,“ dodává Martin Kincl.

Na trhu jsou saláty k dostání ve sto čtyřiceti gramovém balení a pomazánky ve sto gramovém. Design i obal výrobků je vytvořen tak, aby pasoval do ruky. Toto praktické balení je chytře vybaveno znovu uzavíratelným víčkem, které tak umožňuje výrobky přenášet i po otevření. Saláty a pomazánky jsou dostupné na trhu v několika variantách, jejich kvalita je pečlivě kontrolována. Sezónně se vyrábí také speciality jako je například „Vánoční salát“ nebo bramborové saláty s vynikající majonézou a šunkovým salámem.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu