Dnes je 7. prosinec 2025, svátek má Ambrož a Benjamín
Úvod Aktuality Mlékárenský výrobek roku 2012 Vytvořit článek
Mlékárenský výrobek roku 2012
Redakce GastroIN - 08. 06. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

8. 6. 2012 - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Mlékárna Valašské Meziříčí získala další ocenění. Tentokrát to bylo u příležitosti Mezinárodního dne mléka, který letos připadl na úterý 22. května. Oceněno bylo acidofilní mléko s příchutí jahoda-malina.

Výrobek získal titul Mlékárenský výrobek roku 2012. V kongresovém Studijním a informačním centru České zemědělské univerzity v Praze – Suchdole cenu předal Ing. Jiří Kopáček, CSc. z Českomoravského svazu mlékárenského.

„Mlékárna Valašské Meziříčí si velmi zakládá na vysoké kvalitě svých produktů, která je pravidelně potvrzována úspěchy v různých soutěžích. Naše výrobky, ať už se jedná o jogurty, nápoje či kysané výrobky, obsahují probiotické kultury a jejich jedinečnost dokazují i nezávislé testy Výzkumného ústavu potravinářského Praha,“ říká Zdeněk Bukovjan, obchodní a marketingový ředitel Mlékárny Valašské Meziříčí.

Acidofilní mléko s příchutí jahoda-malina nejen výborně chutná, ale zároveň, stejně jako jiné výroky Mlékárny Valašské Meziříčí, obsahuje probiotické bakterie. Díky nim jeho pravidelná konzumace pozitivně ovlivňuje střevní rovnováhu, čímž se zvyšují imunitní schopnosti organismu, který pak lépe odolává běžným infekcím a má lepší možnosti obrany proti působení potenciálně karcinogenních látek*.


*Zdroj: Výzkumný ústav potravinářský Praha, oddělení výživových látek



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 04. 12. 2025
Pravděpodobně jste zaznamenali, že nejen Black Friday, ale i blížící se Vánoce motivují prodejce k hromadění slev či jiných výhodn...
Redakce GastroIN - 03. 12. 2025
Město Znojmo spouští 8. prosince 2025 předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2026. Včasný nákup tak může být skvěl...
Redakce GastroIN - 02. 12. 2025
Národní vinařské centrum vydalo druhé, aktualizované a rozšířené vydání knihy Vinařská technologie od autorů Josefa Balíka a Jana...
Reklama   •   Koupit reklamu